Βρες τι σημαίνουν: Θα κάνεις κάτω από 2 λάθη στο κουίζ αργκό που μόνο ο Μπαμπινιώτης αριστεύει;
Βρείτε μας στο

Σάββατο χωρίς κουίζ δεν γίνεται αγαπητέ αναγνώστη γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε για ‘σένα. Το σημερινό τεστ είναι για πολύ μεγάλους παίκτες. Απαιτεί γνώσεις και καλή μνήμη. Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τη σημασία 10 λέξεων της ελληνικής αργκό; Κι όμως σε αυτό το κουίζ μπορείς να κερδίσεις ακόμα κι αν κάνεις 4/10. Πώς θα γίνει αυτό; Εάν ο αντίπαλός σου κάνει 3/10.

Γιατί και σήμερα φίλε αναγνώστη μπορείς να παίξεις Head to Head με άλλους αντιπάλους και να τους κερδίσεις με μόνο όπλο τις γνώσεις σου. Πιστεύεις ότι μπορείς να μπεις στην πρώτη δεκάδα και να κερδίσεις εντελώς δωρεάν ένα από τα 10 super δώρα του Quizy (από Laptop και Smarthone έως τηλεόραση και παιχνιδομηχανές);

Τότε αρκούν δυο κινήσεις. Κάνεις μια πανεύκολη και πολύ γρήγορη εγγραφή για να σου στείλουν το δώρο σου, εάν είσαι εσύ ο νικητής, πατάς «παίξε τώρα» και επιλέγεις Αργκό (ή μια άλλη από τις 100 συνολικά κατηγορίες του Quizy αν πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος σε αυτή). Μπες, κέρδισέ τον αντίπαλό σου και πάρε εσύ 1 από τα 10 super δώρα.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ QUIZ