Μέχρι 1 λάθος... Μπαμπινιώτης: Στο κουίζ-παγίδα των 10 ερωτήσεων ελληνικής γλώσσας μόνο η Google θριαμβεύει. Εσύ;
Βρείτε μας στο

Εδώ δε μιλάμε για ένα απλό κουίζ αγαπημένε αναγνώστη, αλλά για ένα «πακέτο» 2 σε 1 από εκείνα που θα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί το menshouse.gr σε συνεργασία με το quizy.gr σου δίνουν την ευκαιρία όχι απλά να τεστάρεις τις γνώσεις σου, αλλά παράλληλα να κερδίσεις και 10 εντυπωσιακά δώρα, από το απίθανο smartphone Samsung Galaxy Ζ Flip 3 που διπλώνει στην τσέπη σου μέχρι τάμπλετ, τηλεόραση και παιχνιδομηχανές. 

Το κόνσεπτ, απλό: παίζεις head to head  με τον προσωπικό σου αντίπαλο κι εκεί θα φανεί ποιος από τους δυο σας είναι ο πιο διαβασμένος.

Τι χρειάζεται για να επικρατήσεις; Ένα και μόνο πράγμα: να δώσεις μια σωστή απάντηση παραπάνω για να είσαι εσύ ο νικητής της μονομαχίας!

Με 2 βήματα μπαίνεις στο παιχνίδι για τα 10 μεγάλα δώρα: Κάνεις μια πανεύκολη και πολύ γρήγορη δωρεάν εγγραφή για να σου στείλουν το δώρο σου, εάν είσαι εσύ ο νικητής, πατάς «παίξε τώρα», επιλέγεις όποια κατηγορία είσαι καλός και ξεκινάς. Είσαι trivial master; Ώρα να το αποδείξεις, ξεκινώντας από το κουίζ γλώσσας που βάζει δύσκολα ακόμα και στον Μπαμπινιώτη!

Είσαι έτοιμος; Πάμε! 

 

Βάζει τα γυαλιά στην Αθήνα: Το νησί με το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα που αποθεώνεται διεθνώς (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δεν χωρούσε ο κόσμος στο δρόμο: Τα 2 νησιά που «τίγκαραν» το Πάσχα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ QUIZ