Μέχρι 1 λάθος wikipedia: 8/10 αθλητικογράφους δεν αναγνωρίζουν 10 παίκτες της Α’ Εθνικής από 1 φωτό! Εσύ;
Βρείτε μας στο

Η Α΄Εθνική επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου από την πρώτη διοργάνωση του 1979-1980 που το ελληνικό πρωτάθλημα έγινε επαγγελματικό, μέχρι και τη χρονιά που άλλαξε ονομασία σε Super League, άφησε πίσω της ατέλειωτες αναμνήσεις στους φιλάθλους και οπαδούς των ελληνικών συλλόγων.

Μεταξύ αυτών άφησε και εκατοντάδες θρυλικές μορφές ποδοσφαιριστών που γέμιζαν τα γήπεδα τα σαββατοκύριακα εκείνων των δεκαετιών. Κάποιες από τις πιο θρυλικές εποχές η ελληνική φίλαθλη κοινότητα της θυμάται από τη δεκαετία των 90s.

Παίκτες που στελέχωναν τους συλλόγους της Α’ Εθνικής και άφησαν το στίγμα τους, είτε με τα γκολ, είτε με τις πολλές συμμετοχές, είτε με την εντυπωσιακή τους παρουσία είτε με την τιμιότητά τους ή έστω με τις διακρίσεις των συλλόγων που αγωνίστηκαν.

Μπορείς να βρεις 10 από αυτές τις ποδοσφαιρικές μορφές, από 10 διαφορετικές ομάδες εκείνης της δεκαετίας που έμειναν ανεξίτηλοι στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων; Η μόνη βοήθεια που θα έχεις είναι η εικόνα τους από εκείνη την εποχή και φυσικά η ομάδα που αγωνίζονταν εκείνη την περίοδο.

Loading…