8/10 την πατάνε απ' την βιασύνη τους: Στο «ύπουλο» κουίζ κινηματογράφου μόνο το 20% σαρώνει. Εσύ;
Βρείτε μας στο

Τσιμπιόμασταν- όχι, αλήθεια σας λέμε, πράγματι τσιμπιόμασταν. Φυσικά για να καταλάβουμε αν είναι όντως αλήθεια αυτό που βλέπουμε ή μας τρολάρει κανείς, θερινές μέρες που είναι.

Εν τέλει, αφού δώσαμε τα κατάλληλα κλικ, επιβεβαιωθήκαμε: το αφεντικό τρελάθηκε κι επισήμως. Όπου «αφεντικό» η νέα Golden League του Quizy και… «τρελάθηκε» το γεγονός πως δίνει 20 απίθανα δώρα σε 20 διαφορετικούς νικητές.

Έχεις γνώσεις; Είσαι καλός σε μία κατηγορία κουίζ (έχει πάνω από 100 για να διαλέξεις); Τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Μπες, κέρδισε τον ανταγωνισμό με την ταχύτητά σου και γίνε εσύ ένας από τους 20 νικητές που θα κερδίσουν από το απίθανο αναδιπλούμενο κινητό Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, το πλυντήριο πιάτων CARAD, το Tablet Samsung Galaxy Tab A8 WiFi και την Τηλεόραση Kydos LED 40″ Full HD, έως την Polaroid Go Instant Camera, την φριτέζα αέρος και το απίθανο Air Cooler.

Το… μενού σήμερα έχει ένα «ύπουλο» κουίζ κινηματογράφου, αθλητικά, γεωγραφία, πολιτική, επιστήμες και ακόμα πολλές, πολλές κατηγορίες με πολλά δώρα να σε περιμένουν στο τέλος του δρόμου.

Είσαι έτοιμος και έτοιμη να καταρρίψεις τις πιθανότητες σαν τον Τομ Κρουζ; Τι περιμένεις, λοιπόν;

Μπες και παίξε παρακάτω!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ QUIZ

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)