10/10 αν δεν «κλέψεις» δε γίνεται: Στο απόλυτο κουίζ γνώσεων για το Μουντιάλ 1/2 Έλληνες τα κάνει μαντάρα. Εσύ;
Βρείτε μας στο

Το ζητήσατε μία φορά, δύο, τρεις, έπειτα… μετά μανίας. Σας άρεσε το νέο κόνσεπτ οπότε το menshouse συνεχίζει την συνεργασία με το quizy.gr με στόχο να σας γεμίσει με δώρα. Ναι, όπως το διαβάσατε: να σας γεμίσει με δώρα! 

Η νέα Golden League του quizy.gr ψάχνει τους 20 εκείνους τυχερούς που θ’ απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις κάποιας κατηγορίας (έχει πάνω από 100 για να διαλέξεις), με στόχο να κάνουν δικό τους το απίθανο αναδιπλούμενο κινητό Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, το πλυντήριο πιάτων CARAD, το Tablet Samsung Galaxy Tab A8 WiFi και την Τηλεόραση Kydos LED 40″ Full HD, έως την Polaroid Go Instant Camera, την φριτέζα αέρος και το απίθανο Air Cooler.

Επομένως πάρε δύο βαθιές ανάσες, καθάρισε το μυαλό σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις τον κόσμο με τις γνώσεις σου, έχοντας ως στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Το… μενού σήμερα έχει ένα κουίζ εξαιρετικά δύσκολο για το Μουντιάλ που όλοι λατρεύουμε (αλλά ελάχιστοι έχουν πραγματικές γνώσεις), αρκετά κουίζ γεωγραφίας, ένα για τους επίδοξους Μπαμπινιώτες και πολλά, πολλά ακόμα.

Άντε, τι περιμένεις; Ακόμα διαβάζεις το κείμενο;

Μπες και παίξε!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ QUIZ

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)