1 λάθος οι καλοί, κανένα οι διάνοιες: Κάτω από 1000 άτομα σε όλη την Ελλάδα μπορούν να κάνουν 10/10 σε αυτό το κουίζ γεωγραφίας! Εσύ;
Βρείτε μας στο

Το κόνσεπτ, πια, γνωστό: menshouse+ quizy.gr έχουν ενώσει εδώ και λίγο καιρό τις δυνάμεις τους και μοιράζουν αφειδώς δώρα στους αναγνώστες τους.

Θέλετε να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι για τους αρχάριους, που ενδεχομένως για πρώτη φορά θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι μας;

Να γίνουμε:

Η νέα Golden League του quizy.gr ψάχνει τους 20 εκείνους τυχερούς που θ’ απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις κάποιας κατηγορίας (έχει πάνω από 100 για να διαλέξεις), με στόχο να κάνουν δικό τους το απίθανο αναδιπλούμενο κινητό Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, το πλυντήριο πιάτων CARAD, το Tablet Samsung Galaxy Tab A8 WiFi και την Τηλεόραση Kydos LED 40″ Full HD, έως την Polaroid Go Instant Camera, την φριτέζα αέρος και το απίθανο Air Cooler.

Το μενού σήμερα έχει ένα τεστ αρχαίων, ένα πανδύσκολο (και δεν υπερβάλλουμε καθόλου- θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας) κουίζ γεωγραφίας, άπειρα αθλητικά και ιστορικά και μερικές τηλεοπτικές… λιχουδιές!

Είστε έτοιμοι; Θέλετε να μπείτε στην λίγκα και να διεκδικήσετε τα δώρα;

Τι το λέτε και δεν το κάνετε;

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Πάρτε μέρος παρακάτω και σαρώστε τον ανταγωνισμό!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ QUIZ