Πάνω από 2 λάθη, κόπηκες: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ Lower που οι μισοί Έλληνες δεν περνάνε;
Βρείτε μας στο

Δεν ξανάγινε.

Όπως ακριβώς σας το λέμε: δεν ξανάγινε.  Τέτοιο back-to-back στα χρονικά των κουίζ έχουμε να δούμε από… ποτέ. Και, ακριβέστερα, των ποτών.

Ωστόσο, τι να κάνουμε που ζητάτε μετά μανίας να παίξετε στα τεστάκια του quizy.gr, το οποίο χαρίζει 20 ολόκληρα δώρα στους 20 καλύτερους από εσάς εκεί έξω που έχετε και την ταχύτητα αλλά και τις γνώσεις για να ξεχωρίσετε.

Και, πλέον, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί, πολύ απλά, η νέα Golden League του quizy.gr ψάχνει τους 20 εκείνους τυχερούς που θ’ απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις κάποιας κατηγορίας (έχει πάνω από 100 για να διαλέξεις), με στόχο να κάνουν δικό τους το απίθανο αναδιπλούμενο κινητό Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, το πλυντήριο πιάτων CARAD, το Tablet Samsung Galaxy Tab A8 WiFi και την Τηλεόραση Kydos LED 40″ Full HD, έως την Polaroid Go Instant Camera, την φριτέζα αέρος και το απίθανο Air Cooler.

Τα πράγματα σήμερα είναι κάτι παραπάνω από απλά: έχουμε ένα κουίζ αγγλικών που μοιάζει πανεύκολο αλλά, εκ των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων, αποδεικνύεται ότι δεν είναι, πολλά αθλητικά (με ένα απ’ αυτά αφιερωμένο στον ανυπέρβλητο Πελέ), γεωγραφίας, ιστορίας και πολλά-πολλά ακόμα που σε περιμένουν για να σαρώσεις.

Το έχεις; Είσαι σίγουρος πως μπορείς να μπεις στους νικητές;

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Αν ναι, τι κάθεσαι; Πάτα το κουμπί και… σπάσ’ το!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ QUIZ