Το 77.3% κάνει μίνιμουμ 2 λάθη: Το κουίζ γεωγραφίας που... διαλύει τα νεύρα των Ελλήνων είναι εδώ
Βρείτε μας στο

Καλοκαίρι… Ήλιος… Θάλασσες… Παραλίες… Βουτιές… Όλ’ αυτά τα ιδεατά, εν ολίγοις, που κάνουν το τρίμηνο Ιουνίου-Αυγούστου την πιο αγαπημένη εποχή των περισσοτέρων.

Για να είναι πλήρες, όμως, το «πακέτο», τα ανωτέρω πρέπει να «συνοδεύονται» κι από κάτι πολύ σημαντικό: ένα κουίζ προκειμένου να δέσει ωραία το γευστικό γλυκό.

Κι όταν λέμε «κουίζ», μόνο ένα πράγμα γίνεται να εννοούμε: quizy.gr, ο απόλυτος ηλεκτρονικός προορισμός των απανταχού «κολλημένων» με τα τεστ πάσης φύσεως.

Τα νέα, μάλιστα, είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα για σας, τους παίκτες, καθώς το quizy χαρίζει απλόχερα δώρα στους πιο διαβασμένους και τους πιο γρήγορους.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα Golden League του quizy.gr ψάχνει τους 20 εκείνους τυχερούς που θ’ απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις κάποιας κατηγορίας (έχει πάνω από 100 για να διαλέξεις), με στόχο να κάνουν δικό τους το απίθανο αναδιπλούμενο κινητό Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, το πλυντήριο πιάτων CARAD, το Tablet Samsung Galaxy Tab A8 WiFi και την Τηλεόραση Kydos LED 40″ Full HD, έως την Polaroid Go Instant Camera, την φριτέζα αέρος και το απίθανο Air Cooler.

Το μενού σήμερα έχει ένα πάρα πολύ «ύπουλο» τεστ γεωγραφίας, πληθώρα αθλητικών, ιστορίας, πολιτικής, ορθογραφίας και μυριάδων ακόμα, που ψάχνουν τους νικητές τους.

Άντε, τι κάνεις ακόμα εδώ;

Φτιάχνει παντόφλες, έχει επιβραβευθεί 46 φορές: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Πάσσαρη, δεν αρκεί για να του δώσει ό,τι ζητάει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Φτιάχνει παντόφλες, έχει επιβραβευθεί 46 φορές: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Πάσσαρη, δεν αρκεί για να του δώσει ό,τι ζητάει

Πάτα το play και σάρωσέ τους όλους!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ QUIZ