Πάνω από 8/10 τους παίρνεις τη θέση: Θα απαντούσες σωστά στις 10 ερωτήσεις που οι ιδιοφυείς chasers έχασαν;
Βρείτε μας στο

To Chase εδώ και δύο χρόνια μπήκε στις τηλεοπτικές μας ζωές και κατάφερε να γίνει μία αγαπημένη απογευματινή συνήθεια ως ένα κλασικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, ένα κουίζ στο οποίο ο παίκτης καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις από κάθε φάσμα γνώσεων με αντίπαλό του όχι μόνο τον χρόνο αλλά και τους Chasers.

Οι Chasers Το «Γεράκι», η «Γυναίκα με τα μαύρα», ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Βουνό» είναι οι 4 «σοφοί» που σχεδόν ποτέ δε θα απαντήσουν λάθος. Ή τουλάχιστον αυτήν την αίσθηση έχουν οι παίκτες που βρίσκονται αντιμέτωποί τους, αφού πολλές φορές μόνο από το δέος που προκαλούν οι γνώσεις αλλά και η θέσης τους εκεί ψηλά, σε σχέση με τον παίκτη μοιάζουν ανίκητοι, μοιάζουν διάνοιες, φαίνονται σαν θησαυροί γνώσεων.

Ακόμα όμως και αυτοί κάποιες φορές χάνουν ή τουλάχιστον δυσκολεύονται, ακόμα και παρασύρονται κάποιες σπάνιες φορές από τη σιγουριά ενός παίκτη.

Πώς θα τα πήγαινες όμως εσύ απέναντι στους 4 Chasers; Θα απαντούσες σωστά σε 10 ερωτήσεις που θα τους δυσκόλευαν; Θα κατάφερνες να τους νικήσεις; Παίξε τώρα στο κουίζ που ακολουθεί με πραγματικές ερωτήσεις από το Chase και νίκησε τόσο τον χρόνο όσο και τους 4 chasers.

Loading…