Πάνω από 8/10 τους παίρνεις τη θέση: Θα απαντούσες σωστά στις 10 ερωτήσεις που οι ιδιοφυείς chasers έχασαν;

Πάνω από 8/10 τους παίρνεις τη θέση: Θα απαντούσες σωστά στις 10 ερωτήσεις που οι ιδιοφυείς chasers έχασαν;
12 Δεκεμβρίου 2023 | 14:14

To Chase εδώ και δύο χρόνια μπήκε στις τηλεοπτικές μας ζωές και κατάφερε να γίνει μία αγαπημένη απογευματινή συνήθεια ως ένα κλασικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, ένα κουίζ στο οποίο ο παίκτης καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις από κάθε φάσμα γνώσεων με αντίπαλό του όχι μόνο τον χρόνο αλλά και τους Chasers.

Οι Chasers Το «Γεράκι», η «Γυναίκα με τα μαύρα», ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Βουνό» είναι οι 4 «σοφοί» που σχεδόν ποτέ δε θα απαντήσουν λάθος. Ή τουλάχιστον αυτήν την αίσθηση έχουν οι παίκτες που βρίσκονται αντιμέτωποί τους, αφού πολλές φορές μόνο από το δέος που προκαλούν οι γνώσεις αλλά και η θέσης τους εκεί ψηλά, σε σχέση με τον παίκτη μοιάζουν ανίκητοι, μοιάζουν διάνοιες, φαίνονται σαν θησαυροί γνώσεων.

Ακόμα όμως και αυτοί κάποιες φορές χάνουν ή τουλάχιστον δυσκολεύονται, ακόμα και παρασύρονται κάποιες σπάνιες φορές από τη σιγουριά ενός παίκτη.

Πώς θα τα πήγαινες όμως εσύ απέναντι στους 4 Chasers; Θα απαντούσες σωστά σε 10 ερωτήσεις που θα τους δυσκόλευαν; Θα κατάφερνες να τους νικήσεις; Παίξε τώρα στο κουίζ που ακολουθεί με πραγματικές ερωτήσεις από το Chase και νίκησε τόσο τον χρόνο όσο και τους 4 chasers.

Loading…

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved