Εσύ θα κέρδιζες τις 154.000 ευρώ που ο παιχταράς του "Πες τη Λέξη" έχασε για μισό συνθετικό;
Βρείτε μας στο

Η απίστευτη προσπάθεια που έκανε ο παίκτης Λευτέρης κυνηγώντας να αδειάσει το χρηματοκιβώτιο στο τηλεπαιχνίδι Πες τη Λέξη της ΕΡΤ, όπου έχασε τα 154.500 ευρώ που είχαν μαζευτεί για μια λάθος λέξη. Για την ακρίβεια για το δεύτερο συνθετικό της λέξης που απάντησε καθώς το πρώτο ήταν σωστό.

Μετά από ένα φοβερό σερί σωστών απαντήσεων, χωρίς λάθη και με παίρνοντας το πάσο ελάχιστες φορές, ο Λευτέρης είχε 56” να απομένουν και μόλις 10 γράμματα από τα 25 της αλφαβήτας για να βρει τις 10 λέξεις που έμεναν.

Με 3” να απομένουν ο Λευτέρης έδωσε την τελευταία του απάντηση όμως το φως δεν πρασίνισε, αντίθετα κοκκίνισε δείχνοντας ότι είχε απαντήσει λάθος μόνο στην τελευταία ερώτηση. Όλοι στο στούντιο χτυπιόντουσαν, ο ίδιος ο παίκτης δεν πίστευε πόσο κοντά είχε φτάσει στα 154.500 ενώ αμέσως μετά την απάντησή του είπε την εναλλακτική που είχε στο μυαλό του, η οποία αποδείχτηκε πως ήταν η σωστή απάντηση.

Πώς θα απαντούσες εσύ όμως σε μία τέτοια κατάσταση; Θα μπορούσες σε λίγο λιγότερο από 1′ να απαντήσεις σωστά στις 10 ερωτήσεις που απέμεναν στον Λευτέρη;

Αν θες να δεις την προσπάθεια του Λευτέρη, δες το βίντεο που ακολουθεί.

Αν όμως θες να παίξεις σαν να ήσουν στο τηλεπαιχνίδι, τότε μη δεις το βίντεο και προσπάθησε να λύσεις το κουίζ που ακολουθεί.

Πρώτη βοήθειά σου η εικόνα του κουίζ που δείχνει ποια 10 γράμματα απέμεναν, άρα ξέρεις ότι η κάθε απάντηση θα ξεκινάει με ένα από αυτά τα 10 γράμματα.

Εσύ θα κέρδιζες τις 154.000 ευρώ που ο παιχταράς του "Πες τη Λέξη" έχασε για μισό συνθετικό;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η κλασικότερη ποδοσφαιρική ζωγραφιά: Οι 99 στους 100 δεν ξέρουν γιατί ο χλοοτάπητας είναι ριγέ – Μήπως είσαι στο 1%;

Δεύτερη βοήθειά σου ο χρόνος που σου δίνουμε. Αντί για 1 λεπτό σου δίνουμε 3 λεπτά. Θα τα καταφέρεις;

ΕΚΚΙΝΗΣΗ