γεωγραφίας

Βρες σε ποια ήπειρο βρίσκεται η χώρα: Μπορείς το 10/10 στο δύσκολο κουίζ γεωγραφίας που και καθηγητές κάνουν 1 λάθος;

Nέο φορμάτ, νέο κουίζ.

Είσαι έτοιμος για το απόλυτο τεστ γεωγραφίας; Σου δίνουμε την ευκαιρία να δείξεις πόσο καλά γνωρίζεις τον κόσμο μέσα από ένα κουίζ που δεν συγχωρεί λάθη! Με χώρες που πολλοί μπερδεύουν και ηπείρους που δεν είναι τόσο προφανείς όσο νομίζεις, αυτό το κουίζ έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει ακόμα και τους πιο έμπειρους γεωγράφους. Ακόμα και καθηγητές γεωγραφίας μπορεί να κάνουν λάθος, γιατί οι γεωγραφικές γνώσεις συχνά απαιτούν λεπτομέρεια.

Έχεις ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις το τέλειο σκορ; Διάλεξε προσεκτικά την ήπειρο για κάθε χώρα, και πρόσεξε: ένα λάθος μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην αποτυχία. Αν ψάχνεις για πρόκληση, μόλις τη βρήκες. Είσαι σίγουρος ότι θυμάσαι πού βρίσκεται κάθε χώρα ή μήπως χρειάζεσαι λίγο παραπάνω χρόνο; Αν τολμάς, ξεκίνα και δες αν μπορείς να αποφύγεις το λάθος.

Βρες σε ποια χώρα βρίσκεται το χωριό: Θα κάνεις πάνω από 8/10 στο κουίζ γεωγραφίας Γ Γυμνασίου που οι μισοί Έλληνες χάνουν;

Πώς τα πήγες; Αν τα κατάφερες, είσαι πραγματικός γεωγραφικός ειδήμονας. Ακόμα και αν έκανες ένα λάθος, μην ανησυχείς. Είναι δύσκολο κουίζ και οι γνώσεις γεωγραφίας πάντα χρειάζονται εξάσκηση. Δοκίμασε ξανά και στόχευσε το 10/10.

Κανόνες κουίζ:

Σου δίνουμε μια χώρα και τέσσερις ηπείρους ως επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις τη σωστή ήπειρο. Καλή επιτυχία.