ντελίβερι
Βρείτε μας στο

Ντελίβερι με φαγητό απ’ έξω. αυτός ο επίγειος θεός κάποιων. Και λέμε κάποιων γιατί υπάρχει και αυτή η μερίδα ανθρώπων που ζούνε ανάμεσά μας και το θεωρούν επαίσχυντο. Θα μου πείτε ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν υπάρχουν και είμαι υπερβολικός. Αχ πόσο λάθος κάνετε. Όχι απλά υπάρχουν αλλά αυξάνονται διαρκώς. Άνθρωποι που προτιμούν να μαγειρέψουν κάτι πιο υγιεινό. Άνθρωποι που προτιμούν να βγουν έξω και να φάνε παρά να πάρουν με ντελίβερι φαγητό. Και άλλοι που νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από τους επαγγελματίες μάγειρες-ψήστες-σεφ. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά το να αγνοείς τον ντελιβερά με το παπάκι είναι προσβολή σε τούτα τα άγια χώματα.

Εσύ όμως σε ποια κατηγορία ανήκεις; Είσαι από αυτούς που το ντελίβερι θεωρείται ιερή διαδικασία και μέρος του lifestyle τους; Είσαι από εκείνους που τους ξεκουράζει να παραγγέλνουν απ’ έξω αντί να μπλέκουν με κουζίνες, μαγείρεμα και φασαρία; Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν το γνώθι σ’ αυτόν για τις μαγειρικές σου ικανότητες;

Ή ανήκεις στην άλλη πλευρά; Από αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να μαγειρέψουν καλύτερα από τους επαγγελματίες. Από την πάστα εκείνη των ανθρώπων που θεωρούν το μαγείρεμα μία ξεκούραστη δραστηριότητα. Είσαι από τους ανθρώπους που θεωρούν όλα τα φαγητά που έρχονται με ντελίβερι ντε φάκτο ανθυγιεινά; Ή απλά είσαι τσίπης και προτιμάς να φας ό,τι βρεις στο ψυγείο από το να παραγγείλεις;

Μπορεί οι υποκατηγορίες να φαίνονται εντελώς διαφορετικές. Μπορεί τα κίνητρα της κάθε επιλογής να διαφέρουν αλλά στο τέλος της ημέρας υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Αυτοί που παραγγέλνουν και τρώνε από ντελίβερι και όλοι οι άλλοι.

Πόσες φορές παραγγέλνεις εσύ και τρως από ντελίβερι;

Φτιάξαμε ένα κουίζ στα μέτρα σου. Όχι για να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις αλλά να δεις πόσες φορές πρέπει να παραγγέλνεις και να τρως απ’ έξω. Η απάντηση καμία διαγράφηκε από τα αποτελέσματα. Έτσι τσαμπουκά, γιατί στο Menshouse τα τιμούμε τα μαγαζιά που μας φέρνουν νοστιμιές από έξω. Πόσες από αυτές τις λιχουδιές όμως πρέπει να τρώμε κάθε εβδομάδα; Συνεκδοχικά πόσα ντελίβερι πρέπει να έρχονται κάθε εβδομάδα στην πόρτα μας. Το κουίζ αυτό έχει όλες τις απαντήσεις σε ποια κατηγορία ανθρώπου ανήκεις. Δέκα ερωτήσεις που απαντώντας τες θα δείτε αν πρέπει να αυξήσετε, να μειώσετε ή να διατηρήσετε τον αριθμό φορών που παραγγέλνετε από έξω.

Μην αργείτε. Μπείτε, απαντήστε και δείτε αν βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…