Γιουβέντους
Βρείτε μας στο
Παιχνίδια

Κουίζ – Κρεμάλα: Θυμάσαι 10 σκόρερ της Γιουβέντους απέναντι στον Ολυμπιακό;

Η προϊστορία των αναμετρήσεών τους μεγάλη. Πόσο καλά θυμάσαι τους σκόρερ της;

Γιουβέντους – Ολυμπιακός, ένα ζευγάρι με μεγάλη προϊστορία τα τελευταία 20 χρόνια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Λίγο ότι και οι δύο βρίσκονταν σχεδόν πάντα στις θέσεις των χωρών τους που οδηγούσαν στο Champions League, λίγο το ότι δεν ήταν σχεδόν ποτέ στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας, λίγο λόγω κεφιών της κληρωτίδας, το ζευγάρι αυτό το είδαμε αρκετές φορές να συναντιέται εντός γηπέδου.

Με ήδη 9 αγώνες την τελευταία εικοσαετία περιμένουμε ακόμα έναν στο Καραϊσκάκης για να συμπληρωθεί η πρώτη δεκάδα. Στους αγώνες αυτούς έχει επιτευχθεί το μεγαλύτερο σκορ εναντίον του Ολυμπιακού σε αγώνα Champions League. Με την συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων να έχουν κερδηθεί από την Μεγάλη Κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου είναι λογικό στο εύρος αυτός της εικοσαετίας να υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί σκόρερς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πόσο καλά τους θυμάσαι όμως; Τους θυμάσαι τόσο καλά ώστε να μπορείς να αντιστοιχίσεις τα ονόματά τους στο παιχνίδι που σκόραραν; Θυμάσαι ακόμα παραπάνω πληροφορίες όπως ποιο στη σειρά γκολ σκόραραν. Αν σε όλα αυτά απάντησες ναι τότς του κουίζ που ετοίμασε το Menshouse θα σου φανεί παιχνιδάκι. Αν όχι τότε θα βρεις την ευκαιρία να ακονίσεις τη μνήμη σου, τις γνώσεις σου, ακόμα και την τύχη σου μέσα από την πίεση του ρολογιού που μετράει αντίστροφα

Απάντησε στις ερωτήσεις που ζητούν 10 σκόρερ της Γιουβέντους στα ματς εναντίον του Ολυμπιακού. Έχεις μόνο 5 λεπτά για να απαντήσεις.

Όλες οι απαντήσεις και τα ονόματα είναι γραμμένα με τον τρόπου που αναφέρονται στην Βικιπαιδεία.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ