10/10 ποτέ κανείς: Μπορείς να αναγνωρίσεις τη σειρά από μια μόνο φωτό του κακού της;
Παιχνίδια

10/10 ποτέ κανείς: Μπορείς να αναγνωρίσεις τη σειρά από μια μόνο φωτό του κακού της;

Τους γνώρισες απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη. Θυμάσαι, όμως, πού τους είδες;

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για κουίζ. Και δη τηλεοπτικά. Έξω σκάει ο τζίτζικας και εσείς κατά πάσα πιθανότητα είστε αυτή τη στιγμή σε μια ξαπλώστρα και ετοιμάζεστε να παίξετε πριν μπείτε για την επόμενη βουτιά.

Έχετε κάνει την ιδανική επιλογή. Και στην παραλία και ειδικά στο κουίζ. Γιατί το σημερινό είναι ένα από τα πιο δύσκολα και απολαυστικά που έχετε ποτέ παίξει.

Είναι γνωστό -και λογικό- πως ένας «κακός» χαρακτήρας πάντα κλέβει τη δόξα του «καλού» κυρίως όταν έχουμε να κάνουμε με κωμωδίες.

Και στην Ελλάδα είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε μερικούς από τους πιο απολαυστικούς κακούς ήρωες που έδωσαν άλλο αέρα στο σενάριο και τη σκηνοθεσία. Ήταν πολλοί, τους αγαπήσαμε (σχεδόν) όλους.

Τις φυσιογνωμίες τους δεν τις ξεχάσαμε ποτέ, το ίδιο και τη φωνή τους. Τα ονόματά τους ηχούν ακόμα στα αυτιά μας.

10/10 ποτέ κανείς: Μπορείς να αναγνωρίσεις τη σειρά από μια μόνο φωτό του κακού της;

Τι σου ζητάμε λοιπόν; Να θυμηθείς σε ποιο ελληνικό σήριαλ τους είδες να… μεγαλουργούν.

Όχι, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις γιατί δεν θα έχεις πολλές βοήθειες στη διάθεσή σου. Για την ακρίβεια δεν θα έχεις καμιά βοήθεια. Πρέπει μόνο από μια φωτό του κακού να βρεις το σήριαλ.

Όπως καταλαβαίνεις για να τα καταφέρεις θα πρέπει να έχεις καλή μνήμη, παρατηρητικότητα και να είσαι φανατικός των ελληνικών σειρών.

Όσοι διέθεταν τα παραπάνω στοιχεία έφτασαν μέχρι 8/10 (με το ζόρι). 

Ακόμα κανείς δεν έχει καταφέρει να κάνει το απόλυτο. Εσύ θα αποδείξεις πως είσαι ένας μικρός Αλέξανδρος Ρήγας; Θα καταφέρεις να κάνεις το 10/10 χωρίς να μπερδευτείς και να την πατήσεις;

Αν πιστεύεις ότι το ‘χεις, τότε μένει να το (απο)δείξεις. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα