Κουίζ – κρεμάλα: Πόσο καλά θυμάσαι τι επάγγελμα δήλωναν οι παίκτες των reality επιβίωσης

Εννοείται ότι μέσα δεν περιέχει τον Μάνατζερ Ράγκμπι. Θα ήταν σα να κλέβεις εκκλησία.
Κουίζ - κρεμάλα: Πόσο καλά θυμάσαι τι επάγγελμα δήλωναν οι παίκτες των reality επιβίωσης
31 Ιανουαρίου 2018 | 06:07

Μπήκαν πριν αρκετά χρόνια στη ζωή μας αλλά μόλις πριν μερικούς μήνες αναγεννήθηκε το είδος τους και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα reality επιβίωσης με μπροστάρη το Survivor και με Nomads, Survival Secrets να ακολουθούν, όχι στα επίπεδα τηλεθέασης αλλά στο concept, έφεραν δεκάδες νέα τηλεοπτικά πρόσωπα ως παίκτες που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Μία μερίδα από αυτούς έγιναν μιντιακοί μαϊντανοί, κάποιοι χάθηκαν στης λήθης το πηγάδι πιο γρήγορα και από τις κούρσες του Μάριου Ιωαννίδη. Όλοι τους όμως, θέλοντας ή μη, παρουσιάστηκαν στα trailer και στα πρώτα επεισόδια των reality με μία εισαγωγική κάρτα γνωρισμίας για το κοινό.

Εκεί πέρα από το όνομά τους υπάρχε γραμμένο και το επάγγελμά τους ή κάποιο χόμπι ή κάποια ασχολία που επιλέχτηκε και τους ακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους στα reality.  Αργότερα γνωρίζοντας τους παίκτες είδαμε ότι άλλα ήταν τα πραγματικά τους επαγγέλματα και οι κάρτες έδειχναν απλώς τα πιο εντυπωσιακά τους ενδιαφέροντα ή κάποιες part time εποχιακές δουλειές (ακούγεται πιο εντυπωσιακό το «εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι» από το «βενζινάς»).

Πόσο καλά μπορείς να θυμηθείς το κάθε επάγγελμα που δήλωναν οι παίκτες;

Θα μπορούσες να θυμηθείς και να γράψεις τα επαγγέλματα αυτά ακριβώς όπως είχαν επίσημα κυκλοφορήσει πάνω στις κάρτες παρουσίασης των παικτών;

Έχεις μόλις 5 λεπτά να τα κάνεις όλα αυτά μαζί και να πετύχεις 10/10. Απόδειξε ότι δε θυμάσαι μόνο τον νεαρό επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη με το αποανατολίτικο όνομα. Απόδειξε πόσο βαθειά καμμένος είσαι με τα reality επιβίωσης και τους παίκτες τους.

3, 2, 1 ξεκίνα (ακούγεται σφύριγμα εκίννησης από τον παρουσιαστή)

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved