Κουίζ για λάτρεις του La casa de papel: Μπορείς να βρεις τους ήρωες ακόμα και πίσω από τις μάσκες;
Βρείτε μας στο

Το La Casa De Papel κατάφερε από το πουθενά να γίνει η σειρά που συζητούν όλοι τα τελευταία δύο χρόνια. Μια τηλεοπτική σειρά που απογείωσε την ισπανική μυθοπλασία, απόκτησε φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και έγινε διαδικτυακό φαινόμενο με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη δημοφιλία που έχει οτιδήποτε περιέχει το όνομα της σειράς ή την εικόνα των πρωταγωνιστών της.

Οι φαν της σειράς γνωρίζουν σχεδόν κάθε λεπτομέρειά της αφού μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν οι επαναλήψεις της δε σταματούν. Οι χαρακτήρες της σειράς όλοι προσεγμένα ανεπτυγμένοι και τόσο ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον, μέρος και αυτό της επιτυχίας της.

Πόσο μεγάλος όμως φαν της σειράς αισθάνεσαι; Πόσο εύκολα θα μπορούσες να βρεις τους χαρακτήρες που την έκαναν τόσο δημοφιλή;

Θα μπορούσες να τους ξεψωρίσεις ανάμεσα τους ακόμα και όταν φορούν τις χαρακτηριστικές μάσκες του Νταλί;

Πόσο γρήγορα μπορείς να το κάνεις σε σχέση με τους αντιπάλους σου;

Προσπάθησε να φτιάξεις το παζλ και δες την εικόνα. Ανακάλυψε τα ονόματα των χαρακτήρων που φορούν μάσκα και γράψε τα ονόματά τους στα σχόλια του θέματος.

Θα καταφέρεις να είσαι και γρήγορος και σωστός;

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του

Μην καθυστερείς, κάποιος μπορεί να απαντάει ήδη και να σου… κλέψει τη νίκη.