Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου «Μαζί για τον Βύρωνα»
Βρείτε μας στο
Πολιτική

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου «Μαζί για τον Βύρωνα»

Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής επέλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μίλτος Μπαντής, για να εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», στην «καρδιά» της πόλης.

Η λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης, γέμισε ασφυκτικά από πολίτες που έφτασαν από κάθε γειτονιά του Βύρωνα, μεταφέροντας το κλίμα αισιοδοξίας και νίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ενώ το παρόν έδωσαν αυτοδιοικητικοί, βουλευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, ευρωβουλευτές και καλλιτέχνες, σε μια άκρως εντυπωσιακή βραδιά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μίλτος Μπαντής, ήταν καθηλωτικός στον λόγο που απήυθυνε στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι το «Μαζί για τον Βύρωνα» μπορεί και θα κάνει την αλλαγή που χρειάζεται ώστε οι δημότες να ανακτήσουν την χαμένη πίστη τους σε μια δημοτική αρχή που θα τους σέβεται και θα τους υπηρετεί.

«Σε αυτή τη 2η φορά διεκδίκησης της δημαρχίας, είμαστε πλέον έτοιμοι, να διοικήσουμε το δήμο και να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά, την ποιότητα ζωής των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος. «Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την πρώτη μας συνάντηση ως συνδυασμός, έχουμε εντοπίσει τον εχθρό μας, ο οποίος είναι ένας και έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο.

Λέγεται απραξία και αναβλητικότητα. Σε αυτές τις εκλογές, σε αυτή τη μάχη που όλοι μαζί δίνουμε για να κάνουμε το Βήμα Μπροστά για τον Βύρωνα, δεν χωράνε σκιές και φαντάσματα! Δεν χωρά η διαρκής εσωστρέφεια! Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με την ηθική μας, με τις καθαρές επιλογές μας και τη νοημοσύνη τόσο τη δική μας, όσο και των πολιτών του Βύρωνα», τόνισε, ανεβάζοντας τους τόνους ο κ. Μπαντής.

«Σε 46 ημέρες από σήμερα θα κάνουμε τα εγκαίνια στο μέλλον του Βύρωνα και θα έχουμε πραγματοποιήσει το πρώτο Βήμα Μπροστά που απαιτείται για να αλλάξει η πόλη μας!», ανέφερε κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Μίλτος Μπαντής, λαμβάνοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους