Δείτε την Ελλάδα πριν και μετά την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ!
Βρείτε μας στο
Πολιτική

Δείτε την Ελλάδα πριν και μετά την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ!

Η επιστροφή του μεγάλου ασώτου είναι γεγογός και μαζί επιστρέφει μια Ελλάδα που είχαμε ξεχάσει

Είναι πλέον γεγονός. Ο Γιώργος Τζέφρι Ανδρέα Παπανδρέου επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, μετά από 2 σχεδόν χρόνια αυτομόλησης και αφού έγινε γυρολόγος και νομάς σε διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς, πανεπιστήμια, γυμναστικές επιδείξεις. Η επιστροφή στο κόμμα του πατέρα του, στην ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε, που κατέκτησε τίτλους ομαδικούς και ατομικές διακρίσεις έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τη νυν πρόεδρο του συλλόγου να τον υποδέχεται πίσω στο «σπίτι» του.

Σε παρόμοιο κλίμα ενθουσιασμού κινήθηκαν και οι οπαδοί του κινήματος που είδαν τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη του κόμματος που αγάπησαν όσο κανέναν (με εξαίρεση τον μπαμπά του) να γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του εκεί που ξεκίνησε, εκεί που ανδρώθηκε πολιτικά, από τα τσικό ακόμα του κινήματος. Αν κάποιους τους χαλάει αυτό δεν έχουν παρά να ζητήσουν μεταγραφή στον αιώνιο εχθρό. Τώρα είναι η στιγμή να δείξουν αν αγαπούν τη φανέλα, τώρα που θα γίνουν παγκίτες, ή αν αγαπούσαν μόνο να ηγούνται και να φορούν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η αλλαγή αυτή όπως καταλαβαίνουμε όλοι δε θα μείνει στα στενά όρια του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος αλλά θα παρασύρει στο διάβα της, σαν κύμα από τσουνάμι 9 ρίχτερ, την Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Από τα ακριτικά νησιά μέχρι τις βουνοκορφές, από τα αστικά κέντρα ως τους κάμπους της περιφέρειας. Ο μόνος τρόπος για να κατορθώσεις μια τέτοια νέα αλλαγή μεγατόνων είναι με κάτι παλιό.

Το menshouse σας παρουσιάζει ένα μικρό φωτοαφιέρωμα για το τι πρόκειται να αλλάξει στην Ελλάδα του 2017 μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός που δεν είχαν προβλέψει ούτε τα λαμόγια οι Μάγιας, ούτε ο ρεζίλης ο Νοστράδαμος ούτε καμία τηλεοπτική αστρολόγος. Για τα σκουπίδια τα μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα δε θα χαλάσω καν το πληκτρολόγιό μου γράφοντας κάτι για την κατάντια τους να το προβλέψουν. Ο μόνος με κληρονομικό χάρισμα είναι ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου και εσείς δεν έχετε παρά να αράξετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να απολαύσετε τους καρπούς του χαρίσματός του.