Επικό βίντεο της Δημοκρατικής Ευθύνης: Από την πρωταπριλιά η αλήθεια κάνει… πάρτι!
Βρείτε μας στο
Πολιτική

Επικό βίντεο της Δημοκρατικής Ευθύνης: Από την πρωταπριλιά η αλήθεια κάνει… πάρτι!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το «μεθυστικό», όπως θα διαπιστώσετε, βιντεάκι της Δημοκρατικής Ευθύνης, το οποίο παρουσιάζει με γλαφυρότατο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Μπαίνεις στο μπαρ. Τη βλέπεις- είναι μόνη της. Σου χαμογελάει και σου κάνει νεύμα να πλησιάσεις στον πάγκο. Ετοιμάζεται να σου προσφέρει μια μπύρα προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις. Εσύ, αδαής γαρ, σηκώνεις το ποτήρι για να πιεις, όμως…

Όμως λογάριαζες χωρίς τον ξενοδόχο (spoiler alert: ο περίεργος τύπος με την καμπαρντίνα), ο οποίος εφαρμόζοντας τακτικές έξαλλης γιαγιάς που χαλάει το πάρτι του εγγονού, στέλνει τη διάθεσή σας αρχικά στα τάρταρα κι έπειτα ακόμα παρακάτω.

Το- αδιαμφισβήτητα έξυπνο- βίντεο της Δημοκρατικής Ευθύνης περιγραφεί, μέσω «γενναίων» ποσοτήτων μαύρου χιούμορ, τη σημερινή κατάσταση της νέας γενιάς και των βασικών προβλημάτων της χώρας μας (όπως η υπερφορολόγηση), τα οποία άπτονται της ίδιας της ύπαρξής της: υπογεννητικότητα και brain drain (μετανάστευση των νέων).

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δημοκρατική Ευθύνη ιδρύθηκε από περισσότερους από 1500 καινούργιους στην πολιτική, και κατά βάση νέους, ανθρώπους (σήμερα είναι ήδη περισσότεροι από 3.200), ενώ στηρίζεται πολύ ενεργά- χωρίς να διεκδικεί θέσεις ο ίδιος- από τον Αλέκο Παπαδόπουλο.

Οδεύοντας προς την τελική ευθεία, λοιπόν, και λίγο πριν το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος που θα γίνει στις 1 και 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν», η Δημοκρατική Ευθύνη συνεχίζει τον προσυνεδριακό της διάλογο και το άνοιγμά της στην κοινωνία και τη νέα γενιά.

Δείτε παρακάτω το σποτ και διαπιστώστε και μόνοι σας τη λογική… παραδοξότητα του σλόγκαν «Την πρωταπριλιά τελειώνουν τα ψέματα!»:

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…