Πανσέληνος στην Τεχνόπολη με Μαρίζα Ρίζου, Polkar και EKMEK!
Βρείτε μας στο
Πολιτισμός

Πανσέληνος στην Τεχνόπολη με Μαρίζα Ρίζου, Polkar και EKMEK!

Η Mariza Rizou Οfficial με την Athens Big Band, οι Polkar και οι EKMEK στην πιο εκρηκτική Full Moon Fiesta με ελεύθερη είσοδο!

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει την πιο φωτεινή, jazz, swing, ρετρό και vintage Full Moon Fiesta με τους πιο… φρέσκους ήχους που έχει να παρουσιάσει η εγχώρια μουσική σκηνή. Η Full Moon Fiesta, η γιορτή που ξεκίνησε πέρσι η Τεχνόπολη καθιερώνεται φέτος. Κεντρικός καλεσμένος η Πανσέληνος της 9ης Ιουλίου.

Η υπέροχη perfomer MariZa Rizou, το κορίτσι με τη φωτεινή αύρα, που γνωρίζει, αποδεδειγμένα, πολύ καλά πώς να μας κάνει όλους «ένα», πώς να γεννήσει στον ήχο και στον χώρο το «μαζί», συναντά την επιβλητική Big Band του Δήμου Αθηναίων σε ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο γνωστές επιτυχίες αλλά και δικά της τραγούδια ειδικά διασκευασμένα για τη βραδιά. Το κορίτσι που έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες sold out εμφανίσεις καταφτάνει στην Τεχνόπολη για ένα live γεμάτο θετική ενέργεια. Το «φως» της μπλέκεται με αυτό της πανσελήνου και μαζί μας παρασύρουν σε μία ξέφρενη γιορτή που βγαίνει νικήτρια στο παιχνίδι με το σκοτάδι. Η μαγική φωνή της θα γίνει «ένα» με τον ήχο της εκπληκτικής Big Band του Δήμου Αθηναίων, που απαρτίζεται από τους ικανότερους Έλληνες σολίστ που διακρίνονται για την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό, και την έχουν διευθύνει κορυφαίοι μαέστροι και συνθέτες της jazz.

Νωρίτερα στη σκηνή θα εμφανιστεί η πιο δροσερή μουσική παρέα με άμεσες αναφορές στις παλιές Αθηναϊκές και Επτανησιακές καντάδες. Στις αποσκευές της κουβαλάει πολυάριθμες συναυλίες στους μεγαλύτερους και πιο συντονισμένους με τις σύγχρονες τάσεις χώρους της χώρας ενώ το περασμένο καλοκαίρι άνοιξαν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη. Indie, country, rock, folk, gospel αλλά και pop μπλέκονται με μοναδικό τρόπο στον ήχο τους. Η Πανσέληνος δεν θα μπορούσε να «ντυθεί» ομορφότερα, αν δεν υπήρχαν αυτοί.

Ο λόγος για τους Polkar. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το όνομα της μπάντας τους στα σλάβικα σημαίνει «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα»(!), καθώς επίσης και ότι ο τίτλος του πρώτου τους album κυκλοφορεί με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο «Όλα αρχίζουν», μπορεί να φανταστεί ότι το πανηγύρι που στήνουν δεν χάνεται με τίποτα.

Το άνοιγμα της πιο (post-)vintage βραδιάς θα γίνει από τους EKMEK. Το πρόγραμμα τους θα περιλαμβάνει όπως πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία και έχουν ήδη στα σκαριά το επόμενό τους album.

Ραντεβού στη μεγαλύτερη fiesta κάτω από το full moon! Ραντεβού στην #Τεχνόπολη!

Είσοδος Δωρεάν!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…