Ο Σπύρος Μπιμπίλας έριξε τη «βόμβα» του - Θα τον δούμε σε παραγωγή του Netflix
Βρείτε μας στο

Μετά τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που είχε προκαλέσει αρκετό ντόρο για λάθος λόγους με τη συμμετοχή του σε παραγωγή του Netflix, ήρθε η ώρα για έναν άλλο Έλληνα ηθοποιό να βάλει στο βιογραφικό του αυτό το μεγάλο όνομα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είναι ο πρώτος που θα ερχόταν στο μυαλό του κοινού για συμμετοχή σε παραγωγή του Netflix. Αν σκεφτεί όμως κανείς ότι είναι μια φιγούρα που έχει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δεν σου φεύγει εύκολα από το μυαλό, τότε είναι πολύ λογική η επιλογή του.

Αυτό σε μια πρώτη ανάγνωση, καθώς σε μια δεύτερη είναι το ταλέντο του. Μπορεί όλοι μας να έχουμε καρφώσει στο μυαλό μας την εικόνα του Κρητικού στο Κωνσταντίνου & Ελένης, όμως μιλάμε για έναν ηθοποιό που έχει καταγράψει 42 χρόνια πορείας ως ηθοποιός, με θεατρικές δουλειές, με σινεμά, με άπειρα σπικάζ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι θα βρίσκεται και στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Διονύσης Ατζαράκης, στα stories του οποίου έχουμε δει αρκετές φορές εσχάτως τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Όσον αφορά στην παραγωγή του Netflix, ο κύριος Μπιμπίλας δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά. Εξάλλου το Netflix θέλει να κρατάει σιγήν ιχθύος για τις παραγωγές του μέχρι να κυκλοφορήσουν. Το μόνο που είπε στην εκπομπή του Open Καλοκαίρι Not είναι πως τα γυρίσματα του ρόλου του έχουν ολοκληρωθεί.

Μετά απ΄αυτή την αποκάλυψη, θα στηθούμε στο προφίλ του στο Instagram για να δούμε αναλυτικά ποια είναι η σειρά και ποιος ο ρόλος του.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα