Επιστολή του Αρτέμη Σώρρα στον 8χρονο εαυτό του
Βρείτε μας στο
Πρόσωπα

Επιστολή του Αρτέμη Σώρρα στον 8χρονο εαυτό του

Όλοι μας θα θέλαμε να μπορούμε να πούμε κάτι στις νεότερες version μας. Μόνο ο Αρτέμης Σώρρας όμως έχει τη δυνατότητα, γιατί πιστεύει στο δωδεκάθεο. Εμείς οι τσουτσεκάδες ας μείνουμε με τα παπακαλιατικά «αν».

Όταν η κοσμοθεωρία σου διακατέχεται από ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και ουχί ελληνικά, τότε το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να πετύχεις πράγματα που φάνταζαν ακατόρθωτα. Ο Αρτέμης Σώρρας γαλουχήθηκε στην πίστη στο δωδεκάθεο, πιστεύει στη φωτιά του Διός και γι΄αυτό ανταμείβεται στη ζωή του. Τόσο με τον Πακτωλό χρημάτων που έχει στην κατοχή του, όσο και με τη δυνατότητα να μπορεί να απευθυνθεί στο παρελθόν του. Το menshouse στάθηκε τυχερό και βρήκε σε έναν κάδο σκουπιδιών μια επιστολή του Σώρρα που είχε στείλει ο ηγέτης της Ελλήνων Συνέλευσις στον 8χρονο εαυτό του.

«Αγαπητέ Αρτέμη,

δεν θα σου πω ποιος είμαι, αλλά θέλω να με εμπιστευτείς. Ξέρω ότι τα βράδια βλέπεις στα όνειρα σου κεραυνούς να υψώνονται και τρίαινες να τρυπάνε τη θάλασσα. Όταν τα λες στους άλλους σε εμπαίζουν. Εγώ όμως σε γνωρίζω. Δεν σε πιστεύω. Όποιος πιστεύει είναι βλάκας. Δεν πιστεύεις, γνωρίζεις.

Είμαι κι εγώ σαν κι εσένα. Ένας πολεμιστής. Πολεμάω ακόμα και στην τουαλέτα, αλλιώς δεν θα βγει αυτό που πρέπει να βγει. Νομίζω ότι τώρα που καταλαβαινόμαστε θα με ακούσεις ευλαβικά.

Συμβουλή 1: Είσαι στην τρίτη δημοτικού. Είσαι στο μάθημα της ιστορίας. Και μόλις αντιμίλησες στην δασκάλα για όσες αρλούμπες σας διδάσκει στην Ιστορία. Εκείνη φώναξε τους γονείς σου. Μην ακούς κανέναν. Εσύ γνωρίζεις. Η πραγματικότητα είναι μία. Ο τροχός δεν ανακαλύφθηκε από έναν απλό άνθρωπο. Η φωτιά δεν είναι δώρο του Προμηθέα στους Νέαπολη, Νεάτρεναλ πως τους λένε. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Προμηθέα με τον Homo Ellanius.

Συμβουλή 2 : Το σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου είναι πολύ καλό, να συνεχίσεις να παραγγέλνεις από εκεί. Α, και να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε πάνε Λιβαδειά. Εκεί θα κάνεις έναν νέο φίλο, τον Γιάννη Κομπότη.

Συμβουλή 3 : Μην πας στο πάρτι της Δεσποινούλας που κάνει για τις Απόκριες. Αυτά τα μασκαραλίκια είναι σχέδιο της Εταιρείας και των Σιωνιστών. Κάνε ένα δικό σου πάρτι με τραγόμορφες μάσκες και μύησε τους συμμαθητές σου στην διονυσιακή κουλτούρα.

Συμβουλή 4 : Σταμάτησε τον Πάνο από το άλλο τμήμα που παίζει με ένα τρενάκι και κλέβει τις τυρόπιτες των άλλων παιδιών. Εκβίασε τον λέγοντας ότι θα ρίξεις βέλος της Αρτέμιδος στον Αλέξη.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Συμβουλή 5 : Σε λίγα χρόνια θα κάνεις ένα ταξίδι στην Ανατολή. Εκεί θα βρεθείς μπροστά σε μια πόρτα. Άνοιξε τη χωρίς φόβο. Είναι η Τράπεζα της Ανατολής που ορθώσαντο ενώτιον σου.

Συμβουλή 6 : Μην ξυρίσεις το στήθος σου όταν μεγαλώσεις. Όλες αυτές οι Gillette, Bic, Μικ, Σικ, Τικ είναι γρανάζια του παγκόσμιου συστήματοσε. Ένα θέατρο σκιώνε. Η τρίχα για πουλόβερ είναι σημαντική αξία στο δωδεκαθεϊσμό.

Συμβουλή 7 : Σε ηλικία 15 ετών θα κάνεις ένα ταξίδι στο Παρίσι. Θα συναντηθείς με μια 20χρονη με άσπρα μαλλιά και μουστάκι. Την λένε Κριστίν Λαγκάρντ. Δώσε της κανένα δισεκατομμύριο για να έρθει στην Ελλάδα στα 50 της και να δημιουργήσει προβλήματα. Τότε, θα εμφανιστείς εσύ ως σωτήρας και θα την εξαφανίσεις με έναν κεραυνό, καθώς οι ακόλουθοι σου θα παίζουν λύρα. Μετά τον Αλέξη Τσίπρα με τα νταούλια, θα αναλάβεις τα ηνία της χώρας εσύ με τη λύρα. Κάτω τα capital controls.

Συμβουλή 8 : Θεά Αφροδίτη…ΕΜΠ1!!!111!

Συμβουλή 9 : Κάποια ζώα δε θα σε πιστέψουν. Θα σε λοιδωρώσουν και θα σε χλευήσουν. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ.

Συμβουλή 10 : Στα μεξικάνικα που θα βλέπεις στον ALPHA η αγαπημένη σου θα είναι η Σοράγια Μοντενέγκρο. Κάτω οι ευπαθή ομάδες. Ζήτω η Εθνική Ελλάδος και οι Ολύμπιοι Αγκώνες.

Συμβουλή 11 : Όταν δεις τον Βλαδίμηρο, μάθε του πως να ιππεύει αρκούδα και να ψαρεύει γυμνός στις λίμνες της Σιβηρία γιατί είναι γατάκι. Το μετάλλιο που θα σου δώσει βάλτο στο τρίτο ράφι με τις διακρίσεις. Με την πλέμπα.

Συμβουλή 12 : Σώρρα… σωραίος!

Κράτα αυτές τις συμβουλές σαν Ολύμπιο φυλαχτό και κάνε αυτό για το οποίο σε προετοίμασε ο Δίας

Με εκτίμηση, ο Αρτέμης σου»