Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι ένα «σαν ψέμα» για την ελληνική μουσική

Συγχωρέστε μου το λογοπαίγνιο με το πιο γνωστό της τραγούδι, αλλά δε γινόταν να το αποφύγω.
Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι ένα «σαν ψέμα» για την ελληνική μουσική
1 Ιανουαρίου 2021 | 02:39

Τα τελευταία 2 χρόνια θα έχεις ακούσει σίγουρα κάπου τον στίχο «Αχ και να ΄σουν ψέμα, να ΄σουν ψέμα, να ΄σουν ψέμα, να μπορώ να ζω και ν΄αγαπώ χωρίς εσένα». Κι αν το ‘χεις ακούσει, τότε βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αναρωτήθηκες κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Αυτό το συγκεκριμένο είναι που ενώνει όσους ακούνε για πρώτη φορά τη φωνή της Ανδρομάχης Δημητροπούλου, γνωστότερη με το μικρό της όνομα, που αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής γενικά και της Panik ειδικά.

Αν τη βλέπαμε σε ρόλο αρχιξωτικού σε κάποιο Lord of the Rings, δε θα μας ξάφνιαζε. Αυτή την ούγια έχει η μορφή της και σε συνδυασμό με τις μελωδίες κάποιων εκ των τραγουδιών της, είναι αναπόφευκτο να μην πάει το μυαλό σου σε κέλτικες θεότητες. Ίσως και να οδηγούμαι σε υπερβολές. Μπορεί.

Κάτι όμως που σίγουρα δεν ανήκει στη χώρα των υπερβολών, είναι πως η Ανδρομάχη έχει μια χαρακτηριστικά πανέμορφη φωνή που δεν μοιάζει με κάτι άλλο και δεν σου βγαίνει από το μυαλό.

Όπως δεν θα σου βγει κι από το μυαλό, έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, η συνέντευξη που έδωσε στο Menshouse και ακολουθεί ευθύς αμέσως.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved