Η Χριστίνα Κολέτσα θέλει να σου «χαλάσει» την εικόνα που έχεις γι΄αυτήν

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, η Χριστίνα Κολέτσα μιλάει στο Menshouse για το πώς είναι... να είναι αυτή που είναι
Η Χριστίνα Κολέτσα θέλει να σου «χαλάσει» την εικόνα που έχεις γι΄αυτήν
8 Σεπτεμβρίου 2021 | 00:01

Όταν ήταν μικρή, τριγυρνούσε ξυπόλητη στους δρόμους του χωριού της στη Βέροια και άκουγε Αρβανιτάκη και Γαλάνη. Όταν μεγάλωσε, αποφάσισε να πάει στη Θεσσαλονίκη να σπουδάσει δημοσιογραφία σε μια ιδιωτική σχολή.

Τελικά, η Χρίστινα Κολέτσα ασχολήθηκε με το τραγούδι και ίσως τελικά αυτό να ήταν της μοίρας της γραφτό. Διόλου τυχαία αυτή η τελευταία λέξη.

Η Χριστίνα, εκτός από το τραγούδι, είναι και μια παθιασμένη γυναίκα με το γράψιμο. Είναι γραφιάς, έχει ποιητική στόφα και παρόλο που για χρόνια γέμιζε τα τετράδια της και άδειαζε το μελάνι στα στυλό της, δεν είχε μπει σε διαδικασία να μοιραστεί αυτά που γράφει. Τους τελευταίους μήνες, ίσως και λίγο πάνω από χρόνο, κάνει κατά καιρούς αναρτήσεις με πράγματα που έχει γράψει.

Για πρώτη φορά όμως, αποφασίζει να βάλει το όνομα της σε ένα τραγούδι ως στιχουργός. Το τραγούδι της Μαγικά Φιλιά που έγραψε μαζί με τον Δημήτρη Παπασταθόπουλο και ενορχήστρωσαν οι φίλοι της Μελίνα Μακρή και Mark Angelo, είναι το πρώτο που η ίδια η Χριστίνα φωνάζει περήφανα ότι «ναι, εγώ  το έγραψα».

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αφήσει κανείς στην άκρη την «δεσμωτική» αντίληψη του κόσμου και να πει με θάρρος «έχω κι άλλα να σας πω, δεν είμαι αυτό που σας είπαν ή που θέλετε εσείς να είμαι και θα ήθελα να με ακούσετε». Ιδίως για μια κοπέλα που πολλοί την έχουν στο μυαλό τους ως μια εξωτερική εμφάνιση και ουδέν περισσότερο.

Θα ήταν όμως αφύσικο να είναι μόνο αυτό η Χριστίνα Κολέτσα. Θα διαπιστώσει κανείς ότι αρκούν 25-30 λεπτά για να του παρουσιαστεί μια άλλη Χριστίνα που δεν είναι λιγότερο όμορφη και γοητευτική απ΄αυτό που προδιαθέτει η εμφάνισή της.

Κινούμενη εικόνα δεν έχω τη δυνατότητα να σας μεταφέρω, αλλά τα λόγια της νομίζω θα δώσουν ένα στίγμα για το ποια είναι η Χριστίνα Κολέτσα. Κι αν θες τη γνώμη μου – που για να είσαι εδώ, σίγουρα τη θες – το αξίζει η Χριστίνα να δεις την άλλη της πλευρά. Μια πλευρά στην οποία η Χριστίνα θέλει να προσθέσει και ένα πτυχίο ψυχολογίας, καθώς θα ξεκινήσει μαθήματα με στόχο να το ασκήσει, γιατί είναι κάτι που της αρέσει πολύ.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved