Η Έλενα Κρεμλίδου θέλει να την κοιτάξεις πέρα από το σώμα της

Ειλικρινά, αφιέρωσε 15 λεπτά διαβάζοντας αυτή τη συνέντευξη
Έλενα Κρεμλίδου
18 Σεπτεμβρίου 2021 | 01:06

Η επικρατούσα άποψη, όπως έχει σχηματιστεί από την επιμονή των μίντια, θέλει την Έλενα Κρεμλίδου να είναι μια σέξι κοπέλα με προικισμένα σημεία στο σώμα της.

Κι αν αυτή η άποψη δεν έχει κάποιο ψέμα, είναι πολύ μονόπλευρη. Υπάρχει μια ολόκληρη θάλασσα πίσω από αυτή την αλήθεια, που τελικά καταντά να μετατρέπει την αλήθεια σε ψέμα.

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη και εκ του σύνεγγυς επαφή με την Έλενα Κρεμλίδου για να αντιληφθεί ότι υπάρχουν 2-3 χαρακτηριστικά της που έχουν ισότιμη θέση στη Στρογγυλή Τραπέζη. Είναι ένα κορίτσι παθιασμένο, ένας άνθρωπος με τρομερό δυναμισμό και μια καθαρή ψυχή. Δεν γράφω «ωραία». Αυτό είναι στην κρίση και τα γούστα του καθενός. Είναι όμως καθαρή. Δεν υποκρίνεται. Κι ας της αρέσει η υποκριτική και θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό.

Να κάτι που θα συναντήσει κανείς πίσω από την ταμπέλα «σέξι σώμα». Όπως θα συναντήσει και τον έρωτα της για το Λος Άντζελες. Από τα μέρη που έχει ταξιδέψει, θα έβλεπε τον εαυτό της ως μόνιμο κάτοικο του LA. Όχι μόνο τώρα που είναι 25 χρονών κοπέλα. Αλλά κι όταν θα γίνει 60-65 και πάνω.

Όπως κολυμπάς στη θάλασσα που λέγεται Έλενα Κρεμλίδου, θα συναντήσεις ένα κύμα που βρίσκεται στην ηλικία των 16 ετών. Τότε, η Έλενα Κρεμλίδου είχε αποφασίσει μέσα της ότι θέλει να φύγει από το σπίτι, να ζήσει μόνη της και να το κάνει σε μια μεγαλύτερη πόλη από τη Θεσσαλονίκη. Η επιλογή ήταν μονόδρομος. Ήρθε στα 18 της στην Αθήνα για να σπουδάσει κι από τότε πέρασαν 7 χρόνια.

7 χρόνια στα οποία δεν βρήκε χρόνο να κοιτάξει πίσω, παρά μόνο στο διάστημα των σχεδόν δύο μηνών που έκατσε στο Survivor. Πολλοί θα έλεγαν ότι το Survivor είναι ορόσημο στη ζωή τους και είναι εντελώς άλλοι μετά απ΄αυτό. Η Έλενα Κρεμλίδου σίγουρα πήρε πράγματα από εκεί, αλλά η ίδια εντοπίζει την αλλαγή της ένα χρόνο πριν, ως ξεκίνημα.

Αφού δεν της βγήκε με τίποτα να ασχοληθεί με τη σχολή της, να γίνει δηλαδή μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας, ακολούθησε το μονοπάτι που της έδειξε η ζωή, με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το Netwix και το Instagram.

Ναι, είναι instagrammer, είναι influencer κι αυτό είναι legit επάγγελμα. Εκτός αν ξέρετε πολλούς χομπίστες να δουλεύουν 10-12 ώρες τη μέρα.

Για να μην μακρηγορήσω άλλο, νομίζω αξίζει να δει κανείς στην Έλενα Κρεμλίδου ότι πέρα από γυναίκα σε διαμόρφωση, είναι ένα κορίτσι. Ρομαντικό ενδεχομένως, αφού της αρέσει να αποφορτίζεται σε παγκάκια με θέα ένα ηλιοβασίλεμα. Της αρέσει πολύ να βλέπει και ταινίες. Πάρα πολύ.

Και την ημέρα που κάναμε τη συνέντευξη, ήταν πλήρης και ευτυχισμένη. Έτσι είπε. Ελπίζω να ισχύει ακόμα και να το λέει συχνά αυτό. Όπως ελπίζω όσοι θα διαβάσετε αυτό το σεντόνι, να κρατήσετε αυτή την εικόνα που βγαίνει για την Έλενα Κρεμλίδου.

Over and out από μένα.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved