Η Νατάσα Εξηνταβελώνη μπορεί να βλέπει ένα όνειρο σε συνέχειες κάθε βράδυ

Α, και είναι υπέροχος άνθρωπος και ηθοποιός
Νατάσα Εξηνταβελώνη
24 Νοεμβρίου 2021 | 09:52

Μπορεί να την έμαθες από τα social media όπου σου μάθαινε ότι η προστακτική δεν παίρνει αύξηση. Μπορεί να την είδες σε κάποια παράσταση. Μπορεί να την κλώτσησες κατά λάθος στο μετρό ενώ κεντούσε. Αυτή είναι η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Τώρα το πόσο παράξενα συμβατό είναι μια κοπέλα που τη λένε «Εξηνταβελώνη», να έχει φάει κόλλημα με το κέντημα, είναι μια άλλη συζήτηση.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι μια ηθοποιός που κάποιος εύκολα θα μπορούσε να περιλούσει με κοσμητικά επίθετα και τελειωμό να μην έχει. Θα ήταν όμως άτοπο να μπει κανείς στη διαδικασία να το κάνει. Κι αυτό γιατί η κουβέντα από κοντά, έρχεται να αποθεμελιώσει και να εδραιώσει σκέψεις και υποθέσεις.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στο Περιστέρι. Κι αυτό την έκανε από μικρή να αναζητά τοπία μακριά από την πόλη, την επαφή με τη φύση.

Μπορεί να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο για τα όνειρα της. Και να κάνει την παραγωγή.

Μπορεί να γράψει σε μια καθισιά έναν τόμο για τη Δασκάλα και να το κάνει παράσταση.

Οι φίλοι της είναι το υπέρτατο στη ζωή της. Όπως και το να φαντασιώνεται. Να παράγει λογοτεχνία στο κεφάλι της για όποιον άνθρωπο βλέπει.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φαίδρα Έρως» που σκηνοθετεί η Άντζελα Μπρούσκου, στο Θέατρο Σφενδόνη και με αφορμή αυτή την παράσταση, που συνεχίζει για 2η χρονιά, μιλάει στο Menshouse.

Αυτά είναι η Νατάσα Εξηνταβελώνη σε τίτλους. Τώρα, διάβασε και ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved