Dat Lilly, τι περιπτωσάρα είσαι εσύ;

Μια από τις πιο δημοφιλείς Youtubers, εμφανίστηκε από το πουθενά και είναι ένα super fun άτομο για να συνομιλήσεις
Dat Lilly
24 Ιουλίου 2022 | 10:22

Αν το όνομα Dat Lilly δε σου λέει κάτι, τότε μάλλον είσαι απ΄αυτούς που πήραν μισθό σε δραχμές. Κι αυτό γιατί πρόκειται ίσως για μια από τις πιο χαρισματικές και δημοφιλείς Youtubers στην Ελλάδα.

Οκ, μπορεί να είσαι απ΄αυτούς που ακούνε για Youtubers και καγχάζουν, αλλά ο κόσμος εξελίσσεται και είναι ένα legit επάγγελμα. Κάποτε γελούσαν με τους γραφίστες ή με τους μηχανικούς υπολογιστών. Σταματώ την κατήχηση κι επιστρέφω στην Dat Lilly.

Εγώ την ανακάλυψα πολύ πρόσφατα και από τα λίγα που γνωρίζω για το Youtube, αντιλήφθηκα πως πρόκειται για μια creator με ραγδαία ανέλιξη σε επίπεδο απήχησης, που κάθε της βίντεο πιάνει τα 300.000 views με άνεση, που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο και, κυρίως, που έχει ένα χιούμορ αυτοσαρκαστικό και μια διάθεση παιχνιδιού, που την καθιστά ένα τρομερά ενδιαφέρον άτομο.

Κι αυτό ακριβώς ήταν που μου κέντρισε την προσοχή, την αναζήτησα και την έκατσα απέναντι μου για να συζητήσουμε όλο αυτό το ταξίδι που φέρνει την Dat Lilly στο σήμερα και στο να έχει ένα fanbase πολλών ηλικιών, με πολλούς να αναφέρουν ο ένας τον άλλον ως «Γωγώ», ένα inside joke, και να είναι πια σαν παρασύνθημα.

Η Dat Lilly είναι ένα κορίτσι, με όλα όσα μπορεί να σημαίνει αυτό, έχει τα όνειρα της, έχει σκληρές καταστάσεις στο παρελθόν της να της δίνουν κίνητρο, αλλά δεν έχει και σκοπό να τις κάνει σημαία της θλίψης. Είναι μόνο το καύσιμο της για να προχωράει στην επόμενη διεκδίκηση.

Από τον βυθό ως την επιφάνεια, η Dat Lilly βασίστηκε στις δικές της αναπνοές και αξίζει να αφιερώσεις 10-15 λεπτά διαβάζοντας όσα μοιράστηκε μαζί μου.

«Το ταξίδι μου ξεκινάει γύρω στο 2015, όταν άρχισα να παρακολουθώ ξένο Youtube και όπως το έβλεπα, έλεγα μέσα μου “χμμ, ωραίο είναι αυτό”. Όμως δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Ασχολούμουν με τη μουσική πάρα πολλά χρόνια, θυμάμαι τον εαυτό μου από την τρίτη δημοτικού να παίζω όργανα, να είμαι σε χορωδίες, να πηγαίνω σε ωδείο. Οπότε, τότε σκέφτηκα να ανεβάζω απλά τη μουσική μου. Κι έτσι ξεκίνησα. Τα έβλεπα τότε εγώ και άλλος κανένας.

Κάπου εκεί έπεσα πάνω σε μια Youtuber του εξωτερικού που έτυχε να την λένε κι αυτή Lilly – εμένα είναι το κανονικό μου όνομα, όχι nickname – και σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω κάτι σαν και το δικό της content. Ξεκίνησα να μιλάω στα βίντεο και με πολύ αργούς ρυθμούς έφτασα σε αυτή την εικόνα που έχει το κανάλι μου τα τελευταία 2-3 χρόνια».

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved