Η Βερίνα Ευαγγέλου θα μπορούσε να είναι οδηγός στη Formula ή κορυφαία σεφ αλλά την κέρδισε το ραδιόφωνο

Στα 27 της έχει διανύσει το 1/3 της ζωής της σε μια καρέκλα και μπροστά σε ένα μικρόφωνο, αλλά έχει χίλια δυο άλλα χαρίσματα
Βερίνα Ευαγγέλου
25 Σεπτεμβρίου 2022 | 03:58

Κάθε πρωί στις 10, αν βάλεις Sfera 102.2, θα ακούσεις μια πολύ γλυκιά φωνή. Είναι κοντά 7 χρόνια σε αυτή τη θέση. Κι αν νομίζεις πως είναι πάνω από 35, τότε πλανάσαι. Η Βερίνα Ευαγγέλου στα 27 της χρόνια είναι μια από τις πιο φρέσκες ραδιοφωνικές παρουσίες.

Τη βάφτισαν Βαρβάρα, όμως η ιταλολάγνα γιαγιά της έφαγε μια φλασιά και της ήρθε να την πουν Βερίνα. Άλλωστε, η σχέση αγάπης με την Ιταλία λόγω σπουδών του γιου και μπαμπά είναι βαθιά.

Με τον μπαμπά της γυρνάνε από όταν ήταν μικρή την Ελλάδα, για να πάνε στα διάφορα events που έχει αναλάβει τη διοργάνωση η εταιρεία του μπαμπά της. Κάπου εκεί μπήκε το μικρόβιο της μουσικής. Κι όταν σπούδασε μάρκετινγκ, ήξερε πως μπορεί να συνδυάσει αυτά τα δύο.

Η Βερίνα Ευαγγέλου έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στο ραδιόφωνο, είναι έτοιμη να βρεθεί κάπου τηλεοπτικά, αλλά δεν είναι και ο μανιώδης σκοπός της. Μεταξύ των εκπομπών της στον Sfera, αφιέρωσε μια ώρα για να δώσει την πρώτη της live συνέντευξη κι επειδή μου το είπε πως το είχε άγχος, τα πήγε καλά.

Πριν στα πει μόνη της, να σου πω επιγραμματικά πως είναι φοβερή μαγείρισσα (το λένε φίλοι, γειτόνοι και η ίδια), τρομερή οδηγός και λάτρης της ταχύτητας (αλλά πάντα με σύνεση, με σκουντάει να συμπληρώσω εδώ καθώς μου το λέει), κάνει βόλτες τον αδερφό της και τους φίλους του με το αμάξι και δεν είναι με τίποτα των περιστασιακών σχέσεων.

Αυτή είναι τηλεγραφικά η Βερίνα Ευαγγέλου και σίγουρα δεν λέει παρά ελάχιστα μια συνέντευξη αποτυπωμένη σε λέξεις, αν δεν είσαι μπροστά της να την βλέπεις να σε κοιτάζει, να σου χαμογελά και να σου δείχνει και εξωλεκτικά αυτό που λένε τα χείλη της.

Λέει όμως κάτι. Κάτι ουσιώδες!

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved