Ο Θοδωρής Φέρρης έχει τραγουδήσει soul, δεν τα πάει καθόλου καλά με το σκόρδο και ξέρει πια τι θα πει αγάπη

Ένας από τους 3-4 κορυφαίους τραγουδιστές σε live και με μια νοοτροπία που δεν τη συναντάς συχνά
Θοδωρής Φέρρης
27 Οκτωβρίου 2022 | 11:15

Πώς είναι το ταξίδι ανάμεσα στο «θα τα παρατήσω όλα» και στο «κοίτα τον που τα κατάφερε κι έγινε ένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής»; Αυτό μπορεί να το απαντήσει μόνο ο Θοδωρής Φέρρης.

Μέχρι το 2018 το όνομά του ήταν ελάχιστα γνωστό. Η τότε συνεργασία του με τον Νίνο τον έφερε στον αφρό και από εκείνη τη στιγμή δεν κοίταξε πίσω. Για εμάς που τον βλέπαμε και τον βλέπουμε, αυτή η πορεία η ανοδική, φάνηκε σαν ένας πύραυλος. Εκτόξευση.

Ο ίδιος ο Θοδωρής Φέρρης όμως το ξέρει καλά μέσα του και το εξηγεί στη συνέντευξη, ότι κάθε άλλο παρά εκτόξευση ήταν. Μέσα από τη συνεργασία του με την Panik βάδισε με αργά βήματα.

Έχοντας καταγωγή από δύο μέρη της Ελλάδας, έχοντας ζήσει στη Θεσσαλονίκη, ζώντας στη Γλυφάδα και έχοντας περάσει αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη, ο Θοδωρής Φέρρης είναι μάλλον όλα όσα δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος ακούγοντας για λαϊκό τραγουδιστή. Μόνο και μόνο που στο ξεκίνημα του είχε ασχοληθεί με soul και gospel, τα λέει όλα.

Μερικά μικρά infos για τον Θοδωρή είναι πως γυμνάζεται όσο μπορεί, αλλά θα την θυσίαζε τη γυμναστική αν ήταν να πάει για καφέ έξω. Κι αυτό είναι αναγκαίο στην κάθε ημέρα του, συνήθεια που την απέκτησε στη Θεσσαλονίκη. Αν δεν περάσει ένα τρίωρο για καφέ με παρέα, δεν προχωράει η διάθεση του μες στην ημέρα.

Έχει επίσης κολλήσει ως συνήθειες, από τη ζωή στις ΗΠΑ, διάφορες ασχολίες, όπως το θαλάσσιο σκι που κάνει. Ή το τένις.

Θεωρεί εαυτόν ρομαντικό και ρεαλιστή, στα όρια του πεσιμισμού, αλλά θέλει και τα όμορφα ψέματα που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις.

Το μυαλό του κάνει διαρκώς σκέψεις εκτός πραγματικότητας και πολλά σχέδια. Όπως το να κάνει πρώτος συναυλία σε ένα ταξίδι με διαστημόπλοιο προς έναν άγνωστο πλανήτη. Πλέον, τα τρελά σχέδια δεν τα επικοινωνεί. Τα αφήνει μέσα στο κεφάλι του να τρέχουν.

Ακριβώς όπως θα αφήσω κι εγώ την κουβέντα μας να…τρέξει μόνη της. Ένας Θοδωρής Φέρρης αρκετά αλλιώτικος απ΄αυτό που μπορεί να τον φαντάζεται κανείς. Ή και ακριβώς όπως τον βλέπουν όσοι τον γουστάρουν. Αυθεντικός.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved