Η Έλενα Κώνστα ομολογεί πως είναι «ψώνιο», αγαπάει τον ύπνο και γουστάρει την πολιτική κορεκτίλα

Οι περισσότεροι θα μιλήσουν για την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση. Όσοι τη γνωρίσουν, μαγεύονται από κάτι άλλο.
Έλενα Κώνστα
8 Νοεμβρίου 2022 | 09:42

Θα στα πω όπως τα είπα και στην ίδια. Έμαθα το όνομά της ένα βράδυ κάπου μεταξύ πρώτης και δεύτερης καραντίνας που είδα στο Youtube ένα βίντεο της με τον Κοντοπίδη. Από τότε η Έλενα Κώνστα μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δεν είχα μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ πώς θα ήταν να της πάρω συνέντευξη. Και γι΄αυτό δεν την αναζήτησα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που άρχισα να το σκεφτόμαι. Κι όπως το σκεφτόμουν, να σου που την πετυχαίνω σε ένα μέρος και πάω και της λέω «Θες να μου δώσεις την ωραιότερη συνέντευξη της ζωής σου ως τώρα, αλλά και της μετέπειτα;». And she said yes.

Και θέλω να πιστεύω ότι – για να μην είμαι υπερβολικός – ως προς το κομμάτι της ζωής που έχει ζήσει, είναι όντως η καλύτερη συνέντευξη της που θα διαβάσετε. Είναι αυτή που ξεδιπλώνει έναν πάπυρο με στοιχεία για την ίδια που δεν τα είχε ξεδιπλώσει ως τώρα με τόση λεπτομέρεια. Άντε να τα είχε δει κάποιος πιξελιασμένα. Τώρα είναι όλα μπροστά σου, πεντακάθαρα.

Η Έλενα Κώνστα είναι ραδιοφωνική παραγωγός (την ακούς κάθε μέρα 21:00-23:00 στον Sfera 102.2), youtuber (τσέκαρε το κανάλι της εδώ), dj, δημοσιογράφος και θέλει να γίνει και παρουσιάστρια. Το κυνηγάει. Δεν το κρύβει. Όπως δεν κρύβει πως είναι ψώνιο. Όχι με την έννοια του σνομπ, αλλά με την έννοια του να λάμψει στην πορεία της, να θριαμβεύσει, να κατακτήσει, να την μάθει ο κόσμος και να δείξει πόσο καλή είναι σε αυτό που θέλει.

Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να σου ανατρέπουν οι άνθρωποι τις εικασίες ή να σου δείχνουν πράγματα που δεν τα προσδοκούσες.

Εγώ δεν είχα κάποια προσδοκία όταν ξεκίνησε αυτή η συνέντευξη. Ήθελα να βγει αυτό που βγήκε ως αποτέλεσμα, αλλά δεν προσδοκούσα πως θα το πετύχω. Τελικά, πήρα παραπάνω απ΄όσα οραματιζόμουν.

Πριν ξεκινήσεις να την διαβάζεις, να σου πω πως η Έλενα Κώνστα είναι ένα άτομο που γυμνάζεται αρκετά και γι΄αυτό έχει γίνει πολύ καλή στο να μαγειρεύει υγιεινά πράγματα, πιο στεγνά, πιο fitness, αλλά περηφανεύεται για τα μπέργκερ που κάνει. Και για τα ζυμαρικά.

Τα πιο γεμάτα σε θερμίδες δεν τα αποφεύγει. Τα τρώει, αλλά προτιμά να τα φάει από τα χεράκια της μαμάς της. Αυτά που αποφεύγει είναι οι τζανκίλες, οι κακές θερμίδες που δεν προσφέρουν τίποτα. Γι΄αυτό και δεν πίνει. Αν δηλαδή της πεις «πάμε για ποτό;» και σου ρίξει άκυρο, δεν απορρίπτει εσένα, αλλά το ποτό.

Καλό θα είναι πάντως αν σου βγει να την φλερτάρεις, να το κάνεις. Της αρέσει το φλερτ. Δεν της αρέσει η «δειλία» του από κοντά. Κι αν την φλερτάρεις, μην πας να υποδυθείς τον «αλήτη». Της αρέσουν τα καλά παιδιά, τα ευγενικά. Και μην πας να παίξεις μπάλα με το  six pack. Θα χάσεις. Όπως θα χάσεις αν δεν της επιτρέψεις να σου δώσει το σήμα με τα μάτια της.

Τέλος, αγαπάει πολύ τον ύπνο. Αν δηλαδή της πεις να φτιάξει την ιδανική της μέρα και της πεις να αφαιρέσει τον ύπνο, όπως έκανα εγώ, θα σε κοιτάξει με γουρλωμένα μάτια και θα σου πει πως ο ύπνος δεν λείπει από την ιδανική μέρα.

Αυτά. Σας αφήνω να τα πείτε οι «δυο» σας με την Έλενα Κώνστα.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved