«Αντισυστημικές παρλάτες, καλοπληρωμένων ανιματέρ»
Βρείτε μας στο
Πρόσωπα

«Αντισυστημικές παρλάτες, καλοπληρωμένων ανιματέρ»

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη -με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη- εναντίον δημοσιογράφων προκάλεσε αντιδράσεις.

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης, στη διάρκεια της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα ήταν φανερά αγανακτισμένος με όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο για το δυστύχημα.

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα, ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλ*** το, μην το λες…», σημείωσε.

Ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής επιτέθηκε στον Άρη Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας όλες τις θέσεις του, οι οποίες φυσικά έγιναν νωρίτερα αντικείμενο έντονης δημόσιας συζήτησης, αναπαράγοντας τα αδιανόητα σχόλια του περί «θυσιών».

Με ένα σκληρό άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο Μιχάλης Τσιντσίνης, αποδομεί τον Αντώνη Κανάκη και εξηγεί πώς ο ανιματέρ της ελαφρύτητας όπως τον χαρακτηρίζει έγινε ξαφνικά ο εκφραστής της οργής και της αγανάκτησης για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Αφού η φάρσα της αέναης εφηβείας δεν κόβει πια εισιτήρια, αφού το καλαμπούρι έχει πικρίσει από προηγούμενες βαναυσότητες, το εμπόριο ωμού αντισυστημισμού είναι μια κάποια διέξοδο», εξηγεί.

«Γιατί τώρα και όχι πριν, ρωτούν οι διασκεδαστές της ψυχαγωγικής ζώνης, που διαισθανόμενοι από εμπορικό ένστικτο ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτηση για κουτσομπολιά και σαλιαρίσματα, λανσάρουν στα παράθυρά τους αγανάκτηση. Γιατί άργησαν τέτοια ρεπορτάζ; Το ρωτούν σαν να ήταν ποτέ έτοιμοι να αφιερώσουν έστω και ένα δευτερόλεπτο από τον τηλεοπτικό τους χρόνο στους καρπούς της εξειδικευμένης δημοσιογραφίας, τα έργα της οποίας είναι πολύ στρυφνά και άνοστα για να παράγουν κλικς και νούμερα τηλεθέασης. Το ρωτούν γιατί τώρα αυτό πουλάει.»

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

«Συστημικά αμοιβόμενοι επαγγελματίες του θεάματος, σε συστηματικότατα media μεταμορφώνονται σε ιεροκήρυκες που εξαπολύουν στην κάμερα αντισυστημικές παρλάτες, σαν να μην ήταν τόσο καιρό καλοπληρωμένοι ανιματέρ στην πίστα της ελαφρότητας. Σαν να τους ανάγκασε ξαφνικά το πάνδημο πένθος να βγουν από τις σκήτες τους.»

Και μετά ερμηνεύει την τελική ατάκα του διασκεδαστή, που τελείωσε την έκφραση της οργής του, με ένα αμήχανο: “Πήγε κανένας φυλακή, δεν ξέρω, δεν έχω τι να πω. Δεν έχω λόγια”.