Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πιστεύει ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο εδώ και το τώρα

Μία ώρα συζήτησης τόσο γεμάτη, λες και μιλούσαμε μέρες με τον Παναγιώτη
Παναγιώτης Μπουγιούρης συνέντευξη
3 Δεκεμβρίου 2023 | 05:25

Για μια 5ετία στο φινάλε της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ήταν ένα πρόσωπο που έμπαινε σχεδόν κάθε μέρα στο σαλόνι του τηλεοπτικού κοινού.

Η παρουσία του σε δύο από τις δημοφιλέστερες, καθημερινές, απογευματινές σειρές, του έδωσε την ευκαιρία να χτίσει μια καριέρα χωρίς να εξαναγκαστεί σε εκπτώσεις και συμβιβασμούς που δεν θα άντεχε.

Σε εκείνα τα χρόνια, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έφερε τη στάμπα του πολύ ωραίου, του σούπερ γόη της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, χωρίς ο ίδιος να επιλέξει να επενδύσει πάνω σε αυτό. Συνέβη όμως. Κι είναι επομένως μια πολύ ενδιαφέρουσα συνθήκη να τον συναντώ τώρα, μετά από 13 χρόνια από εκείνη την περίοδο, με αφορμή την συμμετοχή του στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης», για να μιλήσουμε πως ήταν για εκείνον αυτή η διαδρομή των σχεδόν 20 ετών.

Λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει η ταινία του Κώστα Χαραλάμπους στις αίθουσες, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης καταθέτει το αφήγημα της ζωής του με την ελπίδα, πάντοτε, όπως όλοι μας όταν εκφράζουμε τον εαυτό μας, να αγκαλιάσει τις ψυχές όσων διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved