Players
Βρείτε μας στο
Πρόσωπα

Οι The Players θέλουν να γίνουν το επόμενο pop boyband

Η Amita Motion δημιουργεί το επόμενο μεγάλο γκρουπ.
Το Back2Bands της Amita Motion είναι ένα project που προσκαλεί παιδιά που αγαπούν τη μουσική να κυνηγήσουν με έναν άλλο τρόπο το όνειρο τους. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη με δύο συγκροτήματα να θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή. Ένα από αυτά είναι οι The Players, ένα νέο, τριμελές boyband που φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα του στην pop μουσική.
Οι The Players στηρίζονται από τη Minos Emi και προσφάτως στα πλαίσια του project ακούσαμε το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο Πάμε (Vamos). Εν μέσω προετοιμασιών και δουλειάς, μας μίλησαν για τη μπάντα τους.

– Πόσο καιρό είστε συγκρότημα;

Είμαστε μαζί περίπου 1 μήνα, από όταν ξεκίνησε δηλαδή το project back2bands της Amita Motion.

– Ποια είναι τα στοιχεία που ένωσαν τους The Players; Τι κοινούς στόχους είχατε-έχετε;

Τα στοιχεία που  μας ένωσαν και μας ενώνουν είναι η αγάπη για τη μουσική και τη δημιουργία. Οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν boyband είναι πολλοί. Αρχικά θέλουμε να καταφέρουμε μέσα απ τα τραγούδια μας να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει και να του ανταποδώσουμε την αγάπη του και όλη αυτή την θετική ενέργεια που μας μεταφέρει και ύστερα να εκφράσουμε και εμείς τα συναισθήματα μας και να τα μοιραστούμε μαζί του μέσα από όλο αυτό το μαγικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησε.

– Πόσο σημαντικό είναι για σας να καταφέρετε να κερδίσετε στον διαγωνισμό της Amita Motion;

Το να καταφέρουμε να κερδίσουμε στον διαγωνισμό της Amita Motion είναι όνειρο ζωής για όλους μας και ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μας. Ευχαριστούμε πολύ την Amita Motion για την μεγαλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να μας χαρίσει κάποιος.

Οι The Players θέλουν να γίνουν το επόμενο pop boyband

– Όταν ακούσατε πρώτη φορά το τραγούδι πώς νιώσατε;

Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος

Όταν ακούσαμε για 1η φορά το τραγούδι, μας άρεσε πάρα πολύ και μας ταξίδεψε αμέσως σε καλοκαιρινούς προορισμούς!

– Δεδομένου ότι είστε ακόμα μικροί, ποια πιστεύετε ότι είναι εκείνα τα πράγματα που πρέπει να διορθώσετε, τόσο σε φωνητικό επίπεδο όσο και γενικότερα;

Τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι σίγουρα τα μαθήματα φωνητικής, τα μαθήματα χορού και διαρκείς πρόβες έτσι ώστε να υπάρχει εξέλιξη και να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

– Γενικότερα από τα talent shows ή διαγωνισμούς ελάχιστοι κατάφεραν να εδραιωθούν για τα καλά στο χώρο της μουσικής. Σκέφτεστε καθόλου ότι μπορεί αυτό να είναι εφήμερο; Σας αγχώνει η αυστηρότητα του χώρου;

Το μόνο που σκεφτόμαστε προς το παρόν είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες μπορούμε από αυτό που ζούμε τώρα και να μάθουμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν μελλοντικά. Δεν μας φοβίζει κάτι!

– Ποιες είναι οι μουσικές καταβολές του καθενός από εσάς; Τι μουσικά ακούσματα έχετε;

Τα ακούσματα που έχουμε όλοι και ο καθένας ξεχωριστά είναι Pop, RnB, Rock & Rock n’ Roll.

– Εσείς ως boyband ποιο είδος μουσικής θέλετε να σας ακολουθεί;

Οι The Players θέλουν να γίνουν το επόμενο pop boyband

Εμείς ως boyband το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύουμε είναι κυρίως η ποπ μουσική.

– Σε αυτό το ξεκίνημα έχετε coaches τους Kings και την Έλενα Παπαρίζου. Πώς αισθάνεστε γι΄ αυτό και τι πράγματα παίρνετε από την καθοδήγηση τους;

Οι Kings και η Έλενα Παπαρίζου είναι οι καλύτεροι coaches που θα μπορούσαμε να έχουμε. Είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, χρόνια στο χώρο και μας βοηθάνε για τα πάντα από την πρώτη μας στιγμή. Μας έχουν συμβουλέψει να είμαστε ο εαυτός μας και να μην φοβόμαστε να ‘τσαλακωθούμε’ ως άνθρωποι.

– Η μουσική είναι ο μοναδικός στόχος για σας ή υπάρχει και plan b;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε plan b καθώς έχουμε αφοσιωθεί και οι 3 σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που μας δόθηκε. Πέρα από αυτό, ο Παναγιώτης θέλει να σπουδάσει πληροφορική, ο George σπουδάζει στη γυμναστική ακαδημία και ο Κώστας φυσικοθεραπεία.

Facebook page: www.facebook.com/ThePlayersOfficialPage/

* Ευχαριστούμε για την συμβολή τη Minos Emi και τον Άρη Ηλιόπουλο