Sandler ή Stiller; Wilson ή Jack Black; Ποιος θα ήθελες να είσαι;
Βρείτε μας στο

Αν με ρωτήσεις τι θα ήθελα αυτή τη στιγμή για την μελλοντική ζωή μου, δεν θα σου απαντήσω. Γιατί δεν σε ξέρω. Αλλά ως ένδειξη καλής θελήσεως θα σου πω. Θα ήθελα να είμαι γνωστός και να κερδίζω λεφτά απλά και μόνο γιατί ανασαίνω. Πρωτότυπο όνειρο. Τι θα μπορούσα να ήμουν; Ένας ηθοποιός. Όχι απ΄αυτούς που σκοτίζονται ιδιαίτερα για τα βραβεία. Από τους άλλους. Που κάνουν απλώς ότι τους χαροποιεί. Ένας Adam Sandler για παράδειγμα.

Καθόλου για παράδειγμα για να είμαι ειλικρινής. Θα ήθελα να είμαι όντως ο Adam Sandler. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις κακές κριτικές στις ταινίες του, δεν τις έλαβε υπ΄όψιν για να κάνει διαφορετικά τις επόμενες. Έμεινε στις μανιέρες του και αυτά που εκείνος θέλει να βλέπει. Φτηνιάρικα; Κάποιες φορές ναι. Απλοϊκά χωρίς δεύτερη ανάγνωση; Εννοείται. Αλλά ποιος νοιάζεται; Σίγουρα όχι ο Adam που έβγαλε το παντεσπάνι του για 3 γενιές. Στην κατηγορία «look all the fucks i give» θα βρεις κι άλλους τρεις, μαζί με τον Sandler. Αυτή η τετράδα έχει ακούσει πολύ κράξιμο, ακόμα και άσχετα με τις δουλειές που κάνουν. Αν έπρεπε να επιλέξεις ποιος θα είσαι σε ένα εναλλακτικό σενάριο της ζωής, ποιον θα διάλεγες;

Adam Sandler

sandler

Σχεδόν σε όλες τις ταινίες του έχει στο πλάι του γυναικάρες. Brooklyn Decker και Jennifer Aniston στο Just Go With It. Salma Hayek στο Grown Ups. Drew Barrymore εις τριπλούν. Michelle Monaghan στο Pixels. Paula Patton στο The Do Over. Είναι παραγωγός και δημιουργός των ταινιών του. Έχει πάψει από καιρό να παίζει σε πρότζεκτ άλλων. Διαλέγει μόνος του το καστ και – σχεδόν – πάντα βάζει τους φίλους του. Kevin James, David Spade, τον παντελώς άχρηστο Rob Schneider και λοιπούς. Που και που, κάνει ταινίες όπως το Click ή το Men, Women & Children που σου γεννούν και συναισθήματα πέραν του ακατάσχετου άβολου γέλιου. Ο Sandler έχει και μια χαρά σώμα. Σα να λέμε στα 50 μου θα αγόραζα άνετα την εικόνα του.

Ben Stiller

Sandler ή Stiller; Wilson ή Jack Black; Ποιος θα ήθελες να είσαι;

Τον μπέρδευες πολύ συχνά με τον Sandler. Ή το ανάποδο. Εν πάσει περιπτώσει, ο Stiller είναι λες και συναγωνίζεται με τον «χαμένο του αδερφό» για το ποιος θα αντιγράψει καλύτερο τον άλλον. Όχι σε επίπεδο περιεχομένου, αλλά πορείας. Για κάθε Jack & Jill, υπάρχει το Tropic Thunder. Για κάθε 50 First Dates, υπάρχει το Along Came Polly. Η Jennifer Aniston είναι ένας μεγάλος συνδετικός τους κρίκος. Για κάθε Click υπάρχει το Walter Mitty. Φέτος δε, που παίζουν μαζί στο Meyerowitz Stories, θα μπερδευόμαστε όλοι για πάντα. Ο Ben είναι και πολύ αδικημένος, μιας και πρέπει να βρίσκεται άνετα στην δεκάδα ηθοποιών με τις περισσότερες υποψηφιότητες σε Χρυσά Βατόμουρα.

Owen Wilson

Sandler ή Stiller; Wilson ή Jack Black; Ποιος θα ήθελες να είσαι;

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Ο αιώνιος tag along τύπος. Η ξανθιά εκδοχή του Ben Stiller. Ο τύπος που έχει πρόσωπο κακοπληρωμένου φοροελεγκτή, με τρύπιο πουλόβερ, και σώμα MVP σε Superbowl. Δεν έχει κάνει ποτέ του κάτι δικό του. Όταν δεν αποδέχεται προτάσεις από τον Stiller,  ηγείται του καστ σε friend zone ταινίες. Το Marley & Me για παράδειγμα. Έχω κλάψει 11 φορές με αυτή την ταινία. Α, επίσης μάντεψε ποια κάνει τη γυναίκα του; Το βρήκες, η Aniston. Εναλλάξ πρέπει να τους πηγαίνει η Jennifer. Ο τρόπος που μιλάει είναι λες και έχει διαρκώς στο στόμα του ένα γλειφιτζούρι. Αν κοιτάξεις τα κατά καιρούς στυλ στα μαλλιά του, θα δεις ότι κάποτε είχε μέχρι και μαλλί Jodie Foster ή καλόγριας που καταλαβαίνει πως είναι γκέι.

Jack Black

Sandler ή Stiller; Wilson ή Jack Black; Ποιος θα ήθελες να είσαι;

Κάποτε, όταν είχε πιο ξανθό μαλλί, μπορεί και να έλεγες ότι είναι ο Wilson. Τελικά δεν το πες. Ούτε εγώ το είπα. Αυτό που θα πω όμως είναι ότι ο Black είχε τις λεγόμενες «κοίτα με έναν μαλ… που κυκλοφορεί» γυναίκες. Αυτές που όταν ήσουν σχολείο δεν γυρνούσαν με τίποτα να σε κοιτάξουν, αλλά τώρα έχεις την δύναμη και τον τρόπο να πάρεις το αίμα σου πίσω. Το Goosebumbs ήταν, είναι και μάλλον θα είναι το career highlight του. Αν και δεν είναι είναι απίθανο να του στρίβει η βίδα και να επιχειρεί να κάνει ό,τι και ο Kevin Bateman με το Ozark. Για έναν τύπο που το ονοματεπώνυμο του αντίστροφα παραπέμπει στην 21, όλα φαντάζουν λογικά!

Ποιον διαλέγεις;