Εύη
Βρείτε μας στο

Πριν ακόμα ταξιδέψει για το νησί Palawan των Φιλιππίνων, η Εύη Ιωαννίδου είχε αρχίσει να απασχολεί τα Μέσα, με το κοινό να κάνει λόγο για την ωραιότερη παρουσία που ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστες ώρες, με την παραγωγή του Nomads να γνωρίζει καλά πως το κορίτσι ο φακός θα το αγαπούσε εξ’ αρχής. Όπως και έγινε. Κατά διαβολική σύμπτωση, η ίδια ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς οι αντοχές της δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει. Ωστόσο, μόνο χαμένη δε βγήκε από τη συμμετοχή της.

Έχοντας όνειρό της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει. Και όπως φαίνεται, έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει.

Από το Nomads στο Menshouse η Εύη Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες»

Ύστερα από… απαίτηση του κοινού, η Εύη μιλά στο Menshouse.gr για όλα εκείνα που ένας άντρας θα ήθελε να γνωρίζει τόσο για εκείνη όσο και για τις γυναίκες στο σύνολό τους.

Πέρα από τη συμμετοχή της στο Nomads και την παίκτρια που θαύμασε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι, η ίδια σχολιάζει την εμμονή των γυναικών με την εμφάνισή τους, μιλά για τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα την κάνουν να προσέξει αλλά και να απορρίψει ένα αρσενικό, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν υπάρχουν αληθινοί άντρες.

Η συνέχεια στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μιας γυναίκας που ετοιμάζεται να μπει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης;

«Για μένα ο μεγαλύτερος φόβος ήταν από την αρχή οι ψηφοφορίες των παικτών μεταξύ μας και αν θα είμαι η πρώτη που θα αποχωρήσω. Ήταν το μόνο πράγμα που φοβόμουν κι όμως έγινε!

140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s

Δε με τρόμαξε κάτι άλλο, δε σκέφτηκα ούτε τα αγωνίσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ούτε πριν μπω στο Nomads. Ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτά που θα συναντούσα».

Από το Nomads στο Menshouse η Εύη Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες»

Τι μετράει σε ένα τέτοιου είδους τηλεοπτικό project; Η στρατηγική, το πείσμα ή το αληθινό του χαρακτήρα σου;

«Το πρώτο πράγμα που μετράει περισσότερο σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό ριάλιτι είναι κυρίως η προσωπικότητα. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσποιείσαι για κάτι που δεν είσαι γιατί ο κόσμος μπορεί να ξεχωρίσει το αληθινό απ’ το προσποιητό.

Επιπλέον, το πείσμα που έχει ένας άνθρωπος για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και η προσπάθειά του στο να αγωνιστεί σε τόσο δύσκολα αγωνίσματα. Είναι, για μένα, κερδισμένος μόνο από την προσπάθειά του και τη θέληση που έχει γι’ αυτό. Σαν άνθρωπος έχω πείσμα και έχω στόχο να φτάνω μέχρι το τέλος και αυτό μου αρέσει να το βλέπω και σε άλλους ανθρώπους».

Αν και μοντέλο, δε μοιάζεις από τις γυναίκες που έχουν εμμονή με την εμφάνισή τους. Θεωρείς πως στις μέρες μας οι γυναίκες προσπαθούν περισσότερο από όσο χρειάζεται να αρέσουν;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αφιερώνω πολλές ώρες καθημερινά για την περιποίηση μου. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να περνώ πολλές ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη. Μου αρέσει το natural στη γυναίκα και να υποστηρίζει τη φυσική ομορφιά. Αν και είμαι make up artist δεν είμαι υπέρ του βαψίματος, η αλήθεια είναι αυτή.

Από το Nomads στο Menshouse η Εύη Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες»

Πάντως, μου αρέσει να βλέπω περιποιημένες γυναίκες. Αυτό που παρατηρώ, όμως, είναι ότι οι γυναίκες δεν τολμούν να βγουν έξω άβαφες, αντιθέτως το make up και τα outfits τους είναι πολλές φορές υπερβολικά. Λογικά, νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους, αυτό, όμως, δεν με ενοχλεί. Αν και η υπερβολή στις μέρες μας δεν αρέσει και ιδιαίτερα ούτε στο αντρικό φύλο.

Οι άντρες προτιμούν το natural. Αλλά η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και επιλέγει εκείνη για τη δική της εμφάνιση».

Σπούδασες στη Θεσσαλονίκη. Ποιο είναι το «μυστικό» των γυναικών της συμπρωτεύουσας που τις κάνει τόσο… κοκέτες;

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, πιστεύω ότι είναι στο DNA τους όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για το αντρικό φύλο. να περιποιούνται τον εαυτό τους περισσότερο από ό,τι πρέπει. Γενικά οι γυναίκες από την Θεσσαλονίκη δείχνουν την υπερβολή στην εμφάνισή τους, αλλά πιστεύω ότι αυτό τις κάνει να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Από το Nomads στο Menshouse η Εύη Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες»

Θα εγκατέλειπες το modeling για μια δελεαστική τηλεοπτική πρόταση;

«Πιστεύω ότι είναι αλληλένδετα μεταξύ τους η τηλεόραση και το modeling. Ανήκουν στον ίδιο κύκλο όποτε δεν θεωρώ ότι πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Εάν κάποια στιγμή δεχτώ κάποια πρόταση από την τηλεόραση και αναγκαστικά θα πρέπει να αφήσω το modeling για οποιονδήποτε λόγο, ναι, θα το έκανα. Θα επέλεγα την τηλεόραση. Είναι κάτι που το ήθελα από μικρή».

Πώς μοιάζει ο ιδανικός άντρας στα δικά σου μάτια;

«Όλες οι γυναίκες, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι η εξωτερική εμφάνιση. Όμως, σαν Εύη με ενδιαφέρει περισσότερο η προσωπικότητα ενός άντρα, το χιούμορ και να με κάνει να γελώ. Κι ας μην είναι εξωτερικά τόσο στα δικά μου γούστα. Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες.

Δεν τους βρίσκεις εύκολα, οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να επιλέξω τον ιδανικό άντρα. Δεν υπάρχει τέλειος άντρας»!

Από το Nomads στο Menshouse η Εύη Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες»

Και τρία στοιχεία που θα σε έκαναν αμέσως να απορρίψεις κάποιον;

«Για το πρώτο πράγμα που θα απέρριπτα έναν άντρα είναι η αγένεια. Μετά, η ζήλεια, που το θεωρώ ότι χειρότερο για έναν άνθρωπο. Προσωπικά, με “πνίγει” και με απωθεί σε έναν άντρα. Και το τελευταίο χαρακτηριστικό που με κάνει να απορρίψω έναν άντρα είναι η μιζέρια».

Ξαναγυρνάμε στο «Nomads». Ποια γυναίκα θαύμασες περισσότερο μέσα στο παιχνίδι και γιατί;

«Θαυμάζω πολύ σαν γυναίκα και σαν αθλήτρια την Βασιλική Μιλλούση. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι και στον τελικό».

Σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα, πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθει κανείς υπό συνθήκες «Nomads»;

«Η δυσκολία του παιχνιδιού είναι εμφανής και αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος. Δε μπορώ, όμως, να καταλήξω σε έναν αριθμό της κλίμακας, καθώς για τον καθένα μέσα στο παιχνίδι τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Από το Nomads στο Menshouse η Εύη Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες»

Το ωραιότερο μήνυμα που έλαβες μετά την αποχώρησή σου;

«Η αλήθεια είναι ότι έλαβα πάρα πολλά μηνύματα αλλά αυτό που ξεχώρισε στα μάτια μου περισσότερο ήταν από έναν “μικρούλη” θαυμαστή που τύπωσε ένα μπλουζάκι με φωτογραφία το πρόσωπο μου επάνω (γέλια)»!

 

*Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο της Εύης και την παραγωγή του ΑΝΤ1.