Το comeback του Μπογδάνου με παρτενέρ-έκπληξη στο Star
Βρείτε μας στο

Βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με το Star για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του καναλιού, όμως τελικά προτιμήθηκε η λύση των Καραβάτου-Κατσούλη. Ένα απ’ τα πρόσωπα μάλιστα που ήθελε στην εκπομπή του ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τον οποίο είχε συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Δέχτηκε επίσης πρόταση από το «Ε» για να αναλάβει την παρουσίαση του Survival την οποία απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Κάπως έτσι ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε εκτός τηλεόρασης φέτος, καθώς αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν πρόκειται να δούμε αυτόν και το Βράδυ του σε κάποιο κανάλι ούτε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ποιο θα είναι λοιπόν το νέο του επαγγελματικό βήμα;

Ο Κωστόπουλος θα ξαφνιάσει όσους δεν τον ξέρουν καλά, με τη νέα του επιλογή. Αντίθετα όσοι γνωρίζουν την αδυναμία του στο φαγητό και κυρίως στη μαγειρική δεν πέφτουν απ’ τα σύννεφα.

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν εκτός από DJ σε γνωστό στέκι του Νέου Ψυχκού (το Tier Et Tout) ετοιμάζεται να κάνει άλλη μια επαγγελματική κίνηση που θα συζητηθεί.

Το χόμπι του (μαγειρική) θα γίνει επάγγελμα, καθώς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο να ανοίξουν μαζί ένα κυριλέ σαντουιτσάδικο επί της οδού Καψάλη στο Κολωνάκι.

Ο ίδιος φρόντισε να περάσει το μήνυμα με μια ανάρτηση στο Instagram που απεικονίζει ένα burger φτιαγμένο απ’ τα χεράκια του, με τη λεζάντα να γράφει: «Μάθε τέχνη κι άστηνε και όταν… πεινάσεις πιάστηνε!

Μαθε τεχνη κι αστηνε και οταν …πεινασεις πιαστηνε!Σαντουιτς…Deli..Σπιτι..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη petroskostopoulos (@petroskostopoulos) στις

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Ακόμα και όσοι δεν συμπαθούν τον Κωστόπουλο πάντως, έχουν να το λένε! Στη μαγειρική παίζει χωρίς αντίπαλο. Μέχρι τώρα μαγείρευε για φίλους. Μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν και οι υπόλοιποι τις σπεσιαλιτέ του…