Quizarena: Θα βρεις τη σωστή ορθογραφία 10 λέξεων που όλοι μπερδεύουμε κάθε φορά;
Βρείτε μας στο

Το Quizarena ανοίγει και πάλι τις πύλες του και σας υποδέχεται για το τρίτο ματς στο πρώτο διαδραστικό πρωταθληματάκι που διοργανώνει το menshouse.gr σε συνεργασία με το sportarena.gr.

Αν θες να κερδίσεις αυτή την καταπληκτική μπασκέτα πόρτας Spalding nba, αξίας 101.90 ευρώ έχεις δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να μπεις στο sportarena.gr και να την παραγγείλεις άμεσα.

Quizarena: Θα βρεις τη σωστή ορθογραφία 10 λέξεων που όλοι μπερδεύουμε κάθε φορά;

Η δεύτερη είναι να πάρεις μέρος στο Quizarena και να την κερδίσεις με τις γνώσεις και το σπαθί σου. Χωρίς κλήρωση και χωρίς να βασίζεσαι στην τύχη.

Όροι παιχνιδιού

Για να πάρεις μέρος πρέπει να κάνεις δυο απλές κινήσεις:

Α) Να ακολουθήσεις το menshouse.gr στη σελίδα του στο instagram

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Β) Να κάνεις 10/10 και να ποστάρεις το αποτέλεσμα σου στα σχόλια κάτω απ’ το κουίζ για να πάρεις την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (με ένα απλό πριντ σκριν).

Το προχθεσινό κουίζ ήταν παιχνιδάκι για σας, σε αντίθεση με το χθεσινό που σας δυσκόλεψε πολύ. Έχετε ακόμα όμως δυο ευκαιρίες. Το σημερινό κουίζ και το αυριανό. Αν σε ένα απ’ τα 4 κάνεις 10/10 (και ποστάρεις το αποτέλεσμα σου στα σχόλια κάνοντας πριντ σκριν), τότε μπαίνεις αυτόματα στον μεγάλο τελικό της Κυριακής και διεκδικείς την μπασκέτα.

Σήμερα αλλάζουμε κατηγορία και περνάμε σε κάτι που όλους μας ενώνει. Την ορθογραφία.
Αν είσαι ένας μικρός Μπαμπινιώτης, τότε μην χάνεις χρόνο. Μπες, παίξε και πάρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό…

Loading…

ΣΧΟΛΙΑ