10 + 1 τραγούδια του Τριαντάφυλλου που έχει χορέψει μέχρι και η Μποφίλιου (Vids)
Βρείτε μας στο

Πίσω στο 1997. Ο Τριαντάφυλλος έχει σαρώσει τα πάντα με το δίσκο «Βλέπω κάτι όνειρα» και η καριέρα του βρίσκεται στο ζενίθ της! Τα άσματα του γίνονται σουξέ στο Mega Star της Ναταλίας (δεν του έδινε σημασία γιατί ήταν ακόμα στο τάργκετ γκρουπ της), ενώ τα κοριτσόπουλα μπροστά του λιποθυμούσαν όπως τα γυναικόπεδα στη Β. Κορέα, όταν βλέπουν τον φωτεινό ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν…

Δεν υπάρχει παιδικό – εφηβικό πάρτυ (τι εποχές κι εκείνες) που δεν ακούγεται στο τέρμα ο Τριαντάφυλλος με τις 5-6 επιτυχίες της χρονιάς που περιλαμβάνονταν σε έναν και μόνο δίσκο (πιο πολύτιμος και από δίσκο της εκκλησίας στο Τρίκορφο Φωκίδας).

1999. Τα ίδια και χειρότερα καλύτερα με την κυκλοφορία του δίσκου «Η αγάπη δεν περνάει». Ο δίσκος πουλάει πιο πολύ και απ’ τις προφητείες του Παϊσιου που κυκλοφορούν με τη Δημοκρατία.

Στίχοι όπως «Μα έλα όμως που δεν περνάει, αυτή η αγάπη με πονάει, με τυραννάει, με ξενυχτάει, έξω απ’ το σπίτι σου με πάει» και «Μωρό μου δεν κοιμάμαι, συνέχεια σε θυμάμαι, μου λείπουνε τα χάδια σου γι’ αυτό και σε θυμάμαι», στοίχειωσαν τα ‘90s και μέχρι σήμερα αδυνατούμε να συλλάβουμε τα υψηλά νοήματά τους (τόσο μπροστά απ’ την εποχή τους ήταν).

Ας βγούμε απ’ την ντουλάπα επιτέλους. Ακόμα και αυτοί που όταν τους πεις «Τριαντάφυλλος» ξινίζουν υποτιμητικά τα μούτρα τους λες και βλέπουν μπάμιες στο τραπέζι, κάπου, κάπως, κάποτε έχουν σιγοψιθυρίσει τα άσματά του μεγάλου αοιδού και έχουν κουνήσει ρυθμικά το πόδι τους στο σκοπό των τραγουδιών τους. Γιατί αυτά τα 10+1 αριστουργήματα μέχρι και η Μποφίλιου τα ‘χει χορέψει…

Βλέπω κάτι όνειρα

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Σπάω το ρολόγια

Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο

Μη γυρίσεις ξανά

Μωρό μου

Αποκλειστικά

Σπάστα

Αφήστε μήνυμα

Με ποιο σκεπτικό

Δεν είναι πόρτα η  ψυχή

Και όταν πέφταμε στα βαριά…

Αν περάσεις την πόρτα