Γυρίστηκε 31 φορές απ' τα γέλια: Η ξεκαρδιστική σκηνή του «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς» που... ξέκανε Αθερίδη-Παπαδοπούλου (Vid)
Βρείτε μας στο

Γέλιο. Πολύ γέλιο. Μέχρι δακρύων πολλές φορές. Ατακάρες, σκηνικά βγαλμένα από την ζωή, μία χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών που ήταν απλά υπέροχη, περίτεχνη σκηνοθεσία, οι συμπρωταγωνιστές, πλην του βασικού δίδυμου, να φαίνονται μόνο σαν… χέρια ή πόδια- εν ολίγοις, υπέροχο.

Το «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» που προβλήθηκε από το MEGA την περίοδο 2000-2002 (αφήνουμε απέξω τα προ διετίας επεισόδια από το κανάλι της Cosmote στο YouTube, που είναι άλλο τελείως πράγμα) ήταν ένα τηλεοπτικό κομψοτέχνημα καμωμένο από τα υπερταλαντούχα χέρια της Δήμητρας Παπαδοπούλου, η οποία και πρωταγωνιστούσε.

Στο πλευρό της- άξιος, μνημειώδης συμπαραστάτης- ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, στην ερμηνεία της ζωής του στη μικρή οθόνη. Δήμητρα και Θοδωρής χάρισαν στο κοινό 61 επεισόδια που χαράχτηκαν με ανεξίτηλο νοητό μελάνι στο μυαλό και την καρδιά των τηλεθεατών.

Γυρίστηκε 31 φορές απ' τα γέλια: Η ξεκαρδιστική σκηνή του «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς» που... ξέκανε Αθερίδη-Παπαδοπούλου (Vid)

Φυσικά, όπως γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες που έχουν δει μονάχα λίγες στιγμές από το σίριαλ, το βασικό στοιχείο της σειράς ήταν το ατέλειωτο χιούμορ της και οι… παράλογες καταστάσεις στις οποίες «έπεφταν» συνέχεια Δήμητρα και Θοδωρής.

Α ναι: και φυσικά η αιώνια ατάκα «ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;» της Παπαδοπούλου, που έχει μείνει στον αιώνα τον άπαντα.

Ένα από τα πιο «παραμελημένα» στοιχεία του «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» είναι (μαζί με το τελευταίο επεισόδιο, που ελάχιστοι έχουν δει!) τα bloopers από τα γυρίσματα. Οι συντελεστές της σειράς δε μας έχουν χαρίσει παρά ελάχιστες… ματιές στα παρασκήνια, όμως ήταν πασιφανές πως υπήρχαν σκηνές που οι πρωταγωνιστές ξεκαρδίζονται στα γέλια- ενίοτε, αυτό τους το γέλιο περνούσε και από το τελικό μοντάζ στο πλαίσιο της αληθοφάνειας.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Υπήρχε ωστόσο μία σκηνή την οποία χρειάστηκε να την γυρίσουν 31 ολόκληρες φορές, κατά δήλωση του ίδιου του Θοδωρή Αθερίδη: «Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ», είπε προσφάτως σε συνέντευξή του ο πασίγνωστος ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ποια ήταν όμως αυτή η- επική, είναι η αλήθεια- σκηνή; Εκείνη στην οποία ο Θοδωρής, αγχωμένος για την επικείμενη συνάντησή του με τον Χατζηθωμά (που ήταν το αφεντικό των… αφεντικών), ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας προκειμένου να τα καταφέρει και να μην καταρρεύσει.

Αυτή του παίρνει μια σειρά από τονωτικά χάπια και βιταμίνες, με αποτέλεσμα να πηγαίνει σαν κομπρεσέρ. Εν συνεχεία, για να τον επαναφέρει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, του δίνει χαλαρωτικά, κάτι που «μεταφράζεται» σε πλήρη διάλυση για τον Θοδωρή.

Αυτό που βλέπετε παρακάτω είναι το πώς παίχτηκε κανονικά, κανονικότατα στην τηλεόραση. Προσέξτε το πώς ξεκαρδίζεται η Δήμητρα στο 1:08-1:15, που ήταν και η καλύτερή της προσπάθεια να μη… λυγίσει:

Και τώρα δείτε και το βίντεο με τα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου και θα καταλάβετε για ποιο λόγο και οι 31 λήψεις λίγες ήταν:

Τι έπος… Τι έπος!