Το θρυλικό Πόλι Πόκετ: Αυτό ήταν το πιο μικροσκοπικό παιχνίδι όλων των κοριτσιών στα 90’s (Pic)
Βρείτε μας στο

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και ταξιδεύουμε με τη βοήθεια της σελίδας Νοσταλγοί Ογδόντα Ενενήντα στα μαγικά 90’s (μαγικά τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και τα θυμόμαστε με νοσταλγία, γιατί τότε, μια χαρά χάλια ήταν).

Αν έχετε πατήσει τα 35 δεν γίνεται να μην θυμάστε ότι υπήρχε μια εποχή όπου σε κάθε σπίτι θα έβρισκες το θρυλικό Πόλι Πόκετ. Ήταν ο μεγάλος έρωτας των κοριτσιών της εποχής και το έβρισκες παντού.

Η διαφήμιση του τα έλεγε όλα: «Πόλι Πόκετ, μια φίλη τοσοδούλα, στο χέρι σου χωράει μια χαρούλα». Ήταν το πιο μικροσκοπικό παιχνίδι, που χωρούσε στην τσέπη και ήταν ο λόγος που τα κορίτσια μπορούσαν να παίζουν με τις ώρες δημιουργώντας τον δικό τους μικρόκοσμο, στον οποίο απαγορευόταν αυστηρώς να πλησιάσεις.

Με το πέρασμα των χρόνων, το συγκεκριμένο παιχνίδι χάθηκε και έτσι άρχισε να αποκτά συλλεκτική αξία. Έτσι, όταν κάποια φίλη της σελίδας έστειλε μια φωτογραφία με το δικό της Πόλι Πόκετ που το έχει κρατήσει ακόμα ήταν λογικό να γίνει ένας μικρός χαμός, καθώς οι αναμνήσεις και οι θύμησες του παρελθόντος άρχισαν να ξυπνούν.

Δείτε τη συλλεκτική φωτογραφία του θρυλικού Πόλι Πόκετ και πείτε την αλήθεια. Είχε και η δική σας αδερφή ένα τέτοιο στο σπίτι, σωστά;

Το θρυλικό Πόλι Πόκετ: Αυτό ήταν το πιο μικροσκοπικό παιχνίδι όλων των κοριτσιών στα 90’s (Pic)

Δείτε και την ρετρό διαφήμισή του μετά το 1:17