The Long Night: Το prequel του Game of Thrones όλο και πλησιάζει
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The Long Night: Το prequel του Game of Thrones όλο και πλησιάζει

Αναμένουμε τον οριστικό τίτλο και ανακοίνωση γύρω από την πλοκή.

Πότε ήταν που μαθαίναμε τα σχέδια του HBO να διατηρήσει ζωντανό τηλεοπτικά το σύμπαν του Game of Thrones, πότε φτάσαμε ήδη στη στελέχωση του καστ και σύντομα στην έναρξη των γυρισμάτων για τον πιλότο, κανείς δεν το κατάλαβε. Από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι σήμερα έχει διανυθεί μια τεράστια απόσταση.

Με την κλεψύδρα του GoT να μην έχει πολλούς κόκκους στην άμμο πλέον και την τελευταία σεζόν να απέχει τρεις μήνες από την πρεμιέρα της, στο HBO και στην οικία του Μάρτιν υπάρχει η προετοιμασία για τα επόμενα βήματα. Βήματα που ως γνωστόν ξεκίνησαν για τέσσερα, έγιναν πέντε και κατέληξαν στα τέσσερα.

Από τα τέσσερα prequel έχουμε ένα που έχει αφήσει πίσω του αρκετά στάδια της προπαραγωγής και μόλις χθες ανακοινώθηκε το καστ που θα πλαισιώσει τη Ναόμι Γουότς και τον Τζος Γουαϊχάουζ, δύο πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί και είναι τα μόνα δυνατά, με την Γουότς να είναι φυσικά η μεγάλη σταρ.

Ναόμι Ακί, Ντενίζ Γκόου, Τζέιμι Μπαόυερ, Σίλα Ατίμ, Ιβάνο Τζερεμάια, Τζόρτζι Χένλι, Άλεξ Σαρπ και Τόμπι Ρεγκμπό είναι μια οχτάδα δίχως ιδιαίτερο background, αρκετά νέα και αναμένεται να αλλάξει η ζωή τους από τη στιγμή που θα ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά. Κάτι που δεν θα γίνει πριν το 2020 όπως έχουμε ξαναπεί. Δεδομένου ότι το σενάριο έχουν αναλάβει η Τζέιν Γκόλντμαν με τον Μάρτιν και την παραγωγή οι Μπενιόφ και Βάις, τι μένει πλέον;

Όλα τα κομμάτια του παζλ έχουν μπει στη θέση τους. Ή σχεδόν όλα. Αν πάρουμε ως σίγουρο ότι η πλοκή θα μας γυρίσει περί τα 10.000 χρόνια πίσω χρονικά σε σχέση με το Game of Thrones, αναμένεται να δούμε το πως χτίστηκε ολόκληρο το Γουέστερος. Την άνοδο του Οίκου των Σταρκ, τη γέννηση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής. Με δύο σημαντικές φιγούρες να έχουν λογικά θέση στην ιστορία. Ο Μπραν ο Χτίστης και ο Λαν ο Ευφυής.

Είναι δύο ήρωες. Βάσει αυτού ένας από τους δύο επικρατέστερους τίτλους για το prequel είναι το Age of Heroes. Ένας τίτλος αρκετά μεγαλοπρεπής και ταιριαστός στα γούστα του Μάρτιν και του HBO, αλλά όχι τόσο μυστηριώδης και σκοτεινός όσο ο δεύτερος. A Long Night. Μέχρι να έρθει η μακρά νύχτα, έχουμε έναν long way να απλώνεται μπροστά μας!

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)