Το πρώτο trailer για το Catch 22 του Κλούνεϊ προδιαθέτει για κάτι πολύ καλό
Βρείτε μας στο

Πάει τώρα ένας χρόνος που άρχισε ο ενθουσιασμός να εξελίσσεται μέσα μας σχετικά με τη σειρά που θα έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Φτάσαμε αισίως στα μέσα Φεβρουαρίου του 2019 και σε 3 μήνες και 2 μέρες το Catch 22 θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu.

Για τους μη γνωρίζοντες, το Catch 22 είναι ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία στην Αμερική ως και σήμερα, αλλά και σε πολλές χώρες του δυτικού κόσμου. Αποτελεί την πιο σατιρική αφήγηση για τα παράδοξα που συμβαίνουν εν καιρώ πολέμου. Ο Τζόζεφ Χέλερ ένας μαριονετίστας του γραπτού λόγου, αποτυπώνει αυτές τις ασυνέχειες του συστήματος στην περίοδο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Τότε που ο στρατιώτης Γιοσάριαν μετράει μέρες για να τελειώσει την θητεία του και να επιστρέψει στην πατρίδα. Για την ακρίβεια μετράει αποστολές. Ο κανόνας ήταν ο εξής: όποιος κάνει 45 αποστολές, επιστρέφει στην Αμερική. Μόνο που αυτός ο πήχης μεγάλωνε κάθε φορά που κάποιος έπιανε αυτόν τον αριθμό. Οι 45 έγιναν 50, οι 50 έγιναν 53 και κάποια στιγμή ο μαγικός αριθμός ξεπέρασε το 70.

Από την αμερικανική βάση στη νότια Ιταλία, ο Γιοσάριαν ψάχνει τρόπο να τελειώσει τη θητεία του. Υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να πεθάνει είτε να δηλώσει τρελός. Προφανώς προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για την δεύτερη επιλογή. Κι εδώ ακριβώς βρίσκεται το catch, η παγίδα. Μόνο ένας εχέφρων θα κατανοούσε ότι είναι τρελός, άρα δεν είναι τρελός. Κι αν κάποιος άλλος σε κατηγορήσει για τρελό, αλλά εσύ το αρνηθείς, τότε δεν είσαι τρελός, ακόμα κι αν είσαι.

Γεμάτο από τέτοια ακατάληπτα, το έργο του Χέλερ έχει ένα τρομερό χιούμορ. Αν η σειρά του Hulu που έχει αναλάβει ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταφέρει να πετύχει το 50% αυτού του χιούμορ, τότε θα μιλάμε για κάτι πολύ καλό.

Στη σειρά Catch 22 ο Κλούνεϊ δεν θα κάνει τελικά τον Γιοσάριαν, αλλά μαζί με τον Κάιλ Τσάντλερ και τον Χιου Λόρι αποτελούν αξιωματικούς του στρατού, ενώ φυσικά έχει το γενικό πρόσταγμα ως παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς. Ο Κρίστοφερ Άμποτ είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας στον ρόλο του Τζον Γιοσάριαν και είναι σίγουρα η πιο μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Το Catch 22 θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…