Το Stranger Things επιστρέφει και το πρώτο trailer «μυρίζει» φουλ 80's
Βρείτε μας στο

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, τα παιδιά του Stranger Things δεν είναι πια παιδιά. Από το Halloween του 1984 στην 4η Ιουλίου του 1986 έχουν αλλάξει τα πάντα. Ο Στιβ δουλεύει ως υπάλληλος σε παγωτατζίδικο στο μεγάλο εμπορικό.

Η Eleven, ο Ντάστιν, ο Μάικ, ο Λούκας, ο Γουίλ κι η Μαξ έχουν περάσει στο στάδιο της εφηβείας. Σωματικά. Γιατί πνευματικά υπάρχει ένας που έχει ακόμα τον δαίμονα της παιδικής ηλικίας μέσα του. Τουλάχιστον αυτό μας δίνει να καταλάβουμε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την 3η σεζόν που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, πολύ πιθανά την εβδομάδα της 4ης Ιουλίου.

Φαίνεται πως ο Γουίλ δεν έχει νικήσει έναν άλλο Ντεμογκόργκον μέσα του, τη νοσταλγία του παιδιού. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να ζήσουν την εφηβεία. «Τι νόμιζες; Ότι θα παίζαμε επιτραπέζια στο υπόγειο για το υπόλοιπο της ζωής μας;» τον ρωτάει με ένταση ο Μάικ και ο Γουίλ δακρύζει.

Ίσως η τρίτη σεζόν να είναι και αυτή που θα μας δείξει για πρώτη φορά το πως δημιουργήθηκε ο δαίμονας της άλλης διάστασης και γιατί επέλεξε τον Γουίλ. Αυτός ο δαίμονας όμως δεν θα είναι ο μοναδικός που έχουν να αντιμετωπίσουν τα τέκνα του Χόκινς. 

Και δεν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια στον τόπο τους. Κρίνοντας από την ατάκα του Τζιμ Χόπερ «Θέλω να νιώθεις ότι αυτό είναι ακόμα το σπίτι σου», μάλλον κάποιος, κάποια ή κάποιοι θα νιώσουν ότι το Χόκινς δεν τους χωράει πια. Μετά κι απ΄όσα έγιναν στη δεύτερη σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για την τρίτη και ίσως καταληκτική σεζόν μιας σειράς που αποτελεί case study ως προς την αξιοποίηση του περίφημου 80’s nostalgia. Κάτι που γίνεται έκδηλο στο trailer, όπως είχε συμβεί και στο αντίστοιχο της δεύτερης σεζόν. Τότε ήταν τα ουφάδικα, τώρα είναι η μουσική και η αισθητική μιας αμερικάνικης εποχής.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)