Once Upon A Time In Hollywood: Σκέτη πόρωση το πρώτο trailer
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Once Upon A Time In Hollywood: Σκέτη πόρωση το πρώτο trailer

Η 9η και προτελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

Αμερική δεκαετίας του 1960. Στα τέλη της. Τότε που έγινε το Woodstock. Πενήντα χρόνια πριν. Σχεδόν πενήντα χρόνια. Όχι από σήμερα. Αλλά από την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, το πολυδιαφημισμένο Once Upon A Time In Hollywood.

Πολυδιαφημισμένο όχι από την ίδια την παραγωγή, αλλά από εμάς που κινούμαστε στις παρυφές του σινεμά. Θεατές και δημοσιογράφους. Γιατί δε γίνεται να μη μιλήσεις όσο περισσότερο γίνεται για μια ταινία που έχει τόσο τρομερό καστ.

Πριν από 8-9 μήνες που ολοκληρωνόταν το καστ, είχε τύχει να γράψω για πλάκα σε ένα σχετικό θέμα ότι το μόνο που λείπει είναι ένας Αλ Πατσίνο. Την επόμενη μέρα ανακοινωνόταν η παρουσία του στην ταινία. Και το όνομα του δεν ήταν η απόλυτη κορύφωση. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Γιατί λίγο νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί ονόματα όπως Μαργκό Ρόμπι, Κερτ Ράσελ, Μάικλ Μάντσεν, Τζέιμς Μάρσντεν, Ντακότα Φάνινγκ, Σκουτ ΜακΝέρι, Τιμ Ροθ και αρκετοί άλλοι. Α, ναι…Ήταν και δύο όχι ιδιαίτερα γνωστοί και ψιλοάπειροι. Ένας Μπραντ Πιτ κι ένας άλλος, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο νομίζω λέγεται. Αδιάφοροι (sic). 

Κι αφού περιμέναμε καιρό για να τους δούμε όλους αυτούς μαζί, παίρνουμε μια γεύση από την ταινία με το πρώτο trailer. Εκεί όπου κάνουν όλοι περατζάδα, με τη Μαργκό Ρόμπι και την έξοδο της από την πισίνα να κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον.

Πριν βουτήξεις για τα καλά στο trailer, να πούμε άλλη μια φορά το τι πραγματεύεται. Μας μεταφέρει στο 1969. Λίγο πριν την 8η Αυγούστου. Τότε που ο Τσαρλς Μάνσον έδωσε εντολή στους ακόλουθους της αίρεσής του να σκοτώσουν την Σάρον Τέιτ και άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δεν ήταν ο Ρόμαν Πολάνσκι.

Την έξαρση ενός αρκετά μισαλλόδοξου κλίματος την παρακολουθούμε στο background, αφού η surface story είναι αυτή των ΝτιΚάπριο και Πιτ ή αλλιώς των Ρικ Ντάλτον και Κλιφ Μπουθ, ενός χολιγουντιανού πρωταγωνιστή και του stunt double του. Δύο άνθρωποι της βιομηχανίας που βλέπουν τη Χρυσή Εποχή να πνέει τα λοίσθια και να μετασχηματίζεται σε κάτι που μοιάζει να μην τους χωράει πια…

Βάζει τα γυαλιά στην Αθήνα: Το νησί με το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα που αποθεώνεται διεθνώς (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δεν χωρούσε ο κόσμος στο δρόμο: Τα 2 νησιά που «τίγκαραν» το Πάσχα

* Το Once Upon A Time In Hollywood κυκλοφορεί στις 22 Αυγούστου στις αίθουσες από την Feelgood Entertainment.