Χαμός και πανικός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Casa de Papel [teaser]
Βρείτε μας στο

Και πολύ αράξανε. Η παρέα του Casa de Papel επιτέλους επιστρέφει για την τρίτη σεζόν με έναν και μόνο σκοπό: να κλείσει τα στόματα όλων ημών που θεωρούμε ότι η σειρά θα έπρεπε να βάλει οριστικά τελεία στην δεύτερη σεζόν.

Κάτι που θα είχε γίνει αν πέρσι τέτοια εποχή δεν ξεκινούσε αυτός ο τεράστιος ντόρος με το Bella Ciao, με τον Μπερλίν και κάθε άλλη μορφή της σειράς. Όμως οι δημιουργοί της και το Netflix είδαν ότι υπάρχει χώρος για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν και η αλήθεια είναι πως αν κάποιος μπορεί να δώσει συνέχεια στη σειρά, χωρίς να μεταλλαχθεί σε μια σχέση που έχει τελειώσει και τραβιέται από τα μαλλιά, αυτός είναι το Netflix.

Το Casa de Papel επιστρέφει 19 Ιουλίου και αν κάποιος είχε τολμήσει να ονειρευτεί διακοπές εκείνη την περίοδο, μάλλον δεν θα τις κάνει. Ή θα τις κάνει με το λάπτοπ αγκαλιά. Το Netflix δεν μας έδωσε μόνο μια στεγνή ανακοίνωση, αλλά και ένα teaser συν στιγμιότυπα από τον τρίτο κύκλο.

Στο teaser βλέπουμε τους ήρωες εκεί που τους αφήσαμε. Σε διακοπές παρέα με τον πακτωλό χρημάτων τους. Ο Καθηγητής με τη Ρακέλ, η Τόκιο με τον Ρίο, ο Ντένβερ με τη Μόνικα και το παιδί της, η Ναϊρόμπι και ο Ελσίνκι. Ποιον δεν βλέπουμε στο teaser; Τον Μπερλίν, Ναι, έχει πεθάνει. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα τον δούμε καθόλου στη νέα σεζόν.

Άλλωστε, σε παλιότερα ντοκουμέντα από τα γυρίσματα στην Ισπανία τον είχαμε δει, όπως τον είχαμε δει και σε ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει το Netflix από την πρώτη συνάντηση του καστ για την ανάγνωση του σεναρίου της σεζόν.

Δεν βλέπουμε επίσης ούτε τον Αρτουρίτο, ο οποίος σίγουρα θα έχει επιχειρήσει σε αυτό το διάστημα επαφή με το παιδί του. Ή, πολύ πιθανό, συνεργάζεται ακόμα με τις αρχές για να βρει τη Μόνικα κι από κει να ξεκινήσει το ντόμινο συλλήψεων. Οι διακοπές όλων τελείωσαν. Κι αν καταλαβαίνουμε καλά από το κλείσιμο του trailer είναι παραπάνω από πιθανό ότι η τρίτη σεζόν δεν θα είναι μια νέα ιστορία, μια νέα περιπέτεια ληστείας.

Ο στρατός κάνει απόβαση σε κάποιο νησί απ΄αυτά που πιθανότατα βρίσκονται. Ο φόβος της σύλληψης είναι που θα τους ενώσει ξανά και θα φανεί στην πορεία αν η ένωση θα οδηγήσει σε άλλη ληστεία ως αντίποινα ή θα είναι ένα στρατηγικό σχέδιο διάσωσης κάποιου εξ αυτών.

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

Αυτό που επίσης θα έχει ενδιαφέρον και είναι κάπως ευμεταχειριστικό κι έωλο ως ερμηνεία αφορά την οπτική της αφήγησης. Στις δύο πρώτες σεζόν είχαμε μια Τοκιοκεντρική αφήγηση. Τώρα που όλοι έχουν αναχθεί σε μια ισότιμη θέση δημοφιλίας, θα έχει αξία να δούμε αν αλλάξει το μάτι του θεατή κι αν αυτό γίνει, πώς θα μετασχηματιστεί η πρόσληψη της αφήγησης.

Όπως και να έχει, η 19η Ιουλίου είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά. Μπορεί να είναι η μέρα που θα χαλάσει στην ψυχή των φανατικών ή μπορεί να βρει μια νέα κινητήριο δύναμη για να πάει και πιο κάτω!