Lion King: Το πρώτο επίσημο trailer προμηνύει ταινία αντάξια του animation
Βρείτε μας στο

Νομίζω ότι μιλάω εξ ονόματος όλων όταν λέω πως μια από τις πιο έντονες αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας έχει κάτι σχετικό με το Lion King. Είναι κάποιο θεματικό πάρτι στα 5 μας, είναι η παρακολούθηση της ταινίας πολλές φορές, είναι κάποιο τραγούδι που λέγαμε με τη μαμά ή τ΄αδέρφια μας.

Γι΄αυτό και μόνο το λόγο το live action που θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου είναι αιτία να στηθούμε από τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό στο σινεμά. Χρειάζεται ένας ικανός τύπος να διαχειριστεί αυτό το μέγεθος που είναι η Disney και το Lion King.

Αυτός είναι ο Τζον Φαβρό που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με το Iron Man και το Jungle Book του 2016. Χρειάζεται επίσης και ένα καλό καστ. Κι απ΄αυτό έχει το Lion King. Όχι απλώς καλό. Το καλύτερο.

Στο ρόλο του Σίμπα ο Ντόναλντ Γκλόβερ. Μουφάσα ο Τζέιμς Ερλ-Τζόουνς, που έκανε και τον Μουφάσα στο animation του 1995. Νάλα η Μπιγιόνσε. Ζάζου ο Τζον Όλιβερ. Σκαρ ο Τσιουετέλ Εζιόφορ. Τιμόν και Πούμπα ο Μπίλι Άιχνερ και ο Σεθ Ρόγκεν. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Στο πρώτο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε εν όψει και της πρεμιέρας – είχε κυκλοφορήσει ένα «πρώιμο» πριν από ένα χρόνο περίπου – βλέπουμε κλασικές σκηνές στην live action μορφή τους και όλα συντείνουν σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός. Αν δεν ήταν το Avengers, θα λέγαμε ότι είναι το μεγαλύτερο για το 2019. Σίγουρα πάντως στα 5 highlights της σεζόν. Δεν γίνεται διαφορετικά!