Black Mirror: Επιστρέφει με 5η σεζόν κι είναι ένας ακόμα λόγος να μην κουνηθούμε το καλοκαίρι
Βρείτε μας στο

Το Bandersnatch που κυκλοφόρησε στο τέλος του 2018 θα μπορούσε να θεωρηθεί μια γέφυρα μετάβασης ή κάτι ενδιάμεσο. Δεν ήταν ούτε 4η ούτε 5η σεζόν. Ήταν κάτι αυτούσιο. Αυτό σήμαινε ότι έχουν αφήσει ανοιχτή υπόθεση οι δημιουργοί του Black Mirror.

Με το trailer που κυκλοφόρησε χθες κλείνουν για τα καλά την υπόθεση, αφού έρχεται πέμπτη σεζόν που θα περιλαμβάνει τρία επεισόδια. Κι είναι μια σεζόν που εκτός από το σενάριο, ο Τσάρλι Μπρούκερ έχει κάνει και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές σε ηθοποιούς.

Ο Άντονι ΜακΚι γνωστότερος ως Falcon των Avengers, και η Μάιλι Σάιρους είναι δύο τρανές περιπτώσεις που δείχνουν ότι το Black Mirror έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα κορυφαία θεάματα και αποτελεί παράσημο στο βιογραφικό του κάθε ηθοποιού. Άρα και τα τόσο δυνατά ονόματα θα είναι ο κανόνας και δεν θα αναδεικνύονται από το Black Mirror. Θα αποτελεί όμως ένα από τα πολύτιμα πετράδια της καριέρας τους.

Το trailer δεν είναι πλήρως κατατοπιστικό, αλλά είναι εμφανές ότι δεν ξεφεύγει από το μονοπάτι του. Από τα λίγα που καταλάβαμε είναι ότι το ένα επεισόδιο με τη Μάιλι Σάιρους θα έχει μια συνάφεια με αυτό που είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν με τον Ντάνιελ Κααλούγια, αφού υποδύεται μια διαδικτυακή popstar.

Ένα άλλο επεισόδιο θα έχει σχέση με κάποιο video game που θυμίζει έντονα Mortal Combat. Το τρίτο με τον ΜακΚι παραπέμπει σχετικά στο επεισόδιο The Entire History of You της πρώτης σεζόν επίσης.

Οι πληροφορίες είναι σαφώς συγκεχυμένες, αλλά δεν θα προλάβουν να δημιουργήσουν μεγάλα ερωτηματικά. Κι αυτό γιατί στις 5 Ιουνίου βγαίνει στο Netflix η 5η σεζόν. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι στις 19 Ιουλίου βγαίνει και το Casa de Papel, μάλλον το καλοκαίρι δεν θα έχει διακοπές από τον καναπέ και το laptop.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…