Οι Άγγελοι του Τσάρλι: Το πρώτο trailer δημιουργεί προσδοκία για ένα sequel που αξίζει
Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει 17 χρόνια από το δεύτερο Charlie’s Angels των ταινιών με τις Κάμερον Ντίαζ, Ντρου Μπάριμορ και Λούσι Λιου. Έχουν περάσει 38 από το τέλος της σειράς με τη Φάρα Φόσετ και την Ζακλίν Σμιθ. Κι όμως το franchise φαίνεται πως έχει κι άλλο υγρό να στραγγίξει.

Η νέα ταινία Charlie’s Angels έρχεται να δείξει πολλά πράγματα. Πρώτον, ότι ορισμένα πρέπει να μένουν αναλλοίωτα. Δεν χρειάστηκε για παράδειγμα να δούμε Άγγελους του Τσάρλι που θα ήταν τριάδα αντρών, όπως έγινε με τα Ghostbusters ή με το αρκετά καλό Ocean’s 8. Δεν θα πουλούσε άλλωστε. Βλέπετε το trend είναι να αντικαθιστούν οι γυναίκες τους άντρες και ποτέ το ανάποδο.

Ευτυχώς στο Charlie’s Angels έχουμε τη συνέχιση της γυναικείας αυτοκρατορίας και ένα από τα πολύ καλά franchises σε γυναικείο action. Μένοντας πιστό σε αυτή την αρχή, το νέο φιλμ έχει και νέα στοιχεία να προσθέσει. Στοιχεία που εκπορεύονται πρώτα απ΄όλα από τη σκηνοθέτιδα, την Ελίζαμπεθ Μπανκς στο πρώτο της τόσο μεγάλο σκηνοθετικό πρότζεκτ.

Μια κωμικός της αμερικάνικης τηλεόρασης αναλαμβάνει να πλάσει κάτι δικό της βασισμένο σε ένα storyline. Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της το επερχόμενο Charlie’s Angels θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με αυτό των Ντίαζ, Μπάριμορ και Λιου. Αυτό αφήνει κι ένα παραθυράκι σε πιθανή δεύτερη ταινία, να εμφανιστούν οι τρεις ή έστω μία από τις τρεις.

Σε αυτή την ταινία πάντως η τριάδα έχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έχουμε για παράδειγμα την Κρίστεν Στιούαρτ που μετά από μια αρκετά indie 7ετία σε κινηματογραφικό επίπεδο, μπαίνει και πάλι στη μηχανή του mainstream, του action, του blockbuster. Η Ναόμι Σκοτ είναι τώρα το πιο καυτό όνομα λόγω της επιτυχίας του Aladdin και βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας καριέρας που μπορεί να λάμψει. Τέλος, η Έλλα Μπαλίνσκα, μόλις στα 22 της, έχει γρήγορα γρήγορα μια τεράστια ευκαιρία να αναδειχθεί.

Το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε αφήνει υποσχέσεις ως προς το action κομμάτι που είναι πιο ανεβασμένο σε επίπεδο από την αποτύπωση των ταινιών στις αρχές του 200. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το ρόλο του Μπόζλι τον υποδύονται αρκετοί, με κυριότερους τον Πάτρικ Στιούαρτ και την Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)