4 σειρές-διαμαντάκια του 2019 που ελάχιστοι γνωρίζουν και συστήνουμε να δεις οπωσδήποτε
Βρείτε μας στο

Δεν ξέρουμε πόση εμπιστοσύνη μας δείχνεις ακόμα μετά το κείμενο για τις υπερτιμημένες σειρές που γράψαμε χθες, αλλά θα επανορθώσουμε. Ό,τι ζημιά έγινε, θα την ανατρέψουμε τώρα με τις προτάσεις που θα σου κάνουμε.

Τέσσερις σειρές και πάλι, αυτή τη φορά όμως έχουμε να τις στολίσουμε με επαίνους. Δεν είναι σαφώς για κάθε θεατή. Κάθε μία θέλει κι ένα κοινό που να αρέσκεται στο είδος τους. Αλλά αν η περιγραφή κάποιας σε ψήσει, τότε να ξέρεις πως θα σε ψήσει και το περιεχόμενο της και ο τρόπος που έχει φτιαχτεί. Οπότε προχώρα άφοβα.

Wayne

Τα τελευταία 3 χρόνια υπάρχει μια μεγάλη άνθιση στις εφηβικές και high school σειρές, ιδίως τις ντυμένες με το έμβλημα της νεανικής επανάστασης. Riverdale, 13 Reasons Why, The End of the Fucking World, Sex Education και το Wayne.

Πρόκειται για μια σειρά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Γενάρη και αποτελείται από 10 επεισόδια. Επικεντρώνεται γύρω από δύο έφηβους, τον Γουέιν και την Ντελάιλα ή Ντελ όπως της αρέσει. Ο Γουέιν μένει με τον πατέρα του που πάσχει από καρκίνο και πεθαίνει. Είναι ένα κλασικό παιδί που έχει μπει βαθιά σε έναν κυκεώνα μη απόλαυσης της ζωής του και αντιδράει αρκετά με επιθετικό τρόπο.

Η Ντελ, μια κοπέλα που γνωρίζει εντελώς τυχαία, αποτελεί το ηρεμιστικό του ως προς τη δική τους σχέση, αλλά ταυτόχρονα το σπίρτο του ως προς την τοποθέτηση του απέναντι στους άλλους. Όταν πεθαίνει ο πατέρας του, ο Γουέιν ξεκινά μια αναζήτηση ενός αυτοκινήτου σε μια άλλη πολιτεία. Μαζί του παίρνει την Ντελ. Την κλέβει ουσιαστικά από τον πατέρα της και τους δύο χαζούς αδερφούς της δαγκώνοντας μάλιστα ένα κομμάτι από τη μύτη του πατέρα της.

Οι δυο τους πάνε σε ένα roadtrip που θα τους φέρει σε επαφή με πολλές αόρατες μορφές της αμερικανικής κοινωνίας και θα τους δείξει πολλούς άλλους κόσμους.

Doom Patrol

Συνήθως για να βγει μια spin-off σειρά, περιμένουμε να δούμε πρώτα την επιτυχία του origin και μετά ξεκινάει η παραγωγή του παράγωγου. Η DC έκανε το πρωτοφανές να έχει έτοιμες δύο σειρές που εκτυλίσσονται στο ίδιο σύμπαν και μάλιστα συνδέθηκαν σε δύο επεισόδια.

Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος

Στο Titans, το πρώτο χρονικά, είδαμε την κεντρική πρωταγωνίστρια να μεταφέρεται στο σπίτι της Doom Patrol. Δεν πέρασαν παρά δύο μήνες ώσπου βγήκε σειρά Doom Patrol και μάλιστα με δύο πολύ δυνατά ονόματα. Ο Τίμοθι Ντάλτον στο ρόλο του γιατρού που έχει αναλάβει να κουράρει τους ξεπεσμένους αντιήρωες και ο Μπρένταν Φρέιζερ στο ρόλο του Robotman.

Η αλήθεια είναι πως το Doom Patrol με 15 επεισόδια φαινόταν πως θα κουράσει, αλλά γλίτωσε στο χείλος…του γκρεμού αυτή την παγίδα. Είναι χιουμοριστικό όσο πρέπει, χωρίς υπερβολές στη δράση κι αν είσαι φαν της DC και γενικώς αυτού του είδους, θα σε ικανοποιήσει.

Swamp Thing

Το συγκεκριμένο είναι το πιο φρέσκο απ΄όλα, αφού ξεκίνησε στις αρχές του Ιουνίου. Η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαρκέσει ως τα τέλη Ιουλίου με δέκα επεισόδια. Μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Βέβαια, τα δέκα επεισόδια προβάλλονται μόνο και μόνο επειδή είχαν γυριστεί.

Για κάποιο λόγο η παραγωγή αποφάσισε να το ακυρώσει και προκάλεσε την οργή πολλών θεατών. Αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο για τη σειρά, αφού ακούγεται ότι θα βρεθεί κάποιο άλλο δίκτυο να την αναλάβει και να τη συνεχίσει έστω για μια δεύτερη σεζόν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όταν ολοκληρωθεί η προβολή και των 10 επεισοδίων, είναι μια σειρά που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όσων ανήκουν σε αυτό το fanbase.

What We Do In The Shadows

Ο σκηνοθέτης του Thor Ragnarok Ταΐκα Γουατίτι έκανε σειρά την ταινία που είχε φτιάξει το 2014. Το What We Do In The Shadows είναι το πρώτο vampire comedy και στήνεται σε μορφή ντοκιμαντέρ. Ακολουθεί τέσσερα βαμπίρ που ζούσαν για πολλές δεκαετίες στο νησί Στάτεν στη Νέα Υόρκη και είχαν παραστρατίσει της αποστολής που τους είχε αναθέσει ο αφέντης τους.

Ζούσαν αρμονικά, ήρεμα, έπιναν αίμα με ρέγουλα μέχρι που εμφανίστηκε στη γη ο αφέντης τους και τους υπενθύμισε με έντονο τρόπο την αποστολή τους. Να κατακτήσουν τη Νέα Υόρκη και να την γεμίσουν με νέους υπηρέτες του. Αυτό είναι κάτι εύκολο να ειπωθεί, αλλά πώς μπορούν 4 βαμπίρ να το κάνουν αυτό; Το What We Do In The Shadows αφηγείται την προσπάθεια των 4 να απαντήσουν στο ερώτημα έχοντας μια κάμερα vérité να τους ακολουθεί.

Η σειρά κυκλοφόρησε τέλος Μαρτίου και αποτελείται από 10 επεισόδια.